Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Tujuan Education Warta Pamrentah Industri Hospitality Jamaika News Pariwisata News Wire Plancongan

TUI nandur modal ing Jamaika kanthi program pendidikan lan tambah pesawat

Ngiwa menyang tengen - Nicole Catherine Linton, Julie Fletcher, Alice Bigland, Lesley Gosling, Grace Fryer, Tiagan Dealey, Hannah Young, Cara Meikle, Leanne Schembri, Jenna Hurst, Suzanne Wright, Ewa Katarzyna Zachmac, Shenika Ramsay - gambar duweni saka Jamaica Tourist Papan
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Rong puluh agen travel TUI UK saka sak Manchester lan wilayah tangkapan Birmingham wis bubar rampung trip familiarization kanggo Jamaika.

Rong puluh agen travel TUI UK saka sak wilayah tangkapan Manchester lan Birmingham wis bubar rampung trip familiarization kanggo Jamaika. Padha ngalami patbelas atraksi beda ing pulo minangka bagéan saka investasi ing panggonan, kang bakal kalebu latihan saindhenging organisasi lan tambah airlift kanggo 2022.

Sajrone lelungan kasebut, para agen ngunjungi atraksi kalebu Rick's Café ing Negril, Museum Bob Marley sing apik ing ibukutha Kingston, Pegunungan Mystic ing Ocho Rios lan salah sawijining landmark bersejarah sing paling misuwur ing Jamaika, Devon House Mansion. Iki minangka bagean saka akeh penawaran Jamaika, kanthi luwih saka 170 atraksi sing bakal dialami ing saindenging pulo - luwih akeh tinimbang ing papan liya ing Karibia. Perjalanan kasebut minangka cara kanggo para agen ngalami Jamaika kanthi cara sing unik lan asli. Pengalaman immersive wis mbantu dheweke dadi ahli Jamaika, siap mimpin latihan khusus Jamaika kanggo kanca-kanca regional TUI ing Inggris.

Donovan White, Direktur Pariwisata ing Papan Pariwisata Jamaika ujar: "TUI wis dadi operator tur utama ing Jamaika sajrone pirang-pirang taun lan iki minangka rapat kesenengan sing mutlak supaya akeh agen sajrone lelungan menyang Jamaika lan dheweke wis ngalami pengalaman nyata. Jamaika pisanan. Kita bangga karo kemitraan sing kuat karo grup TUI lan kita ngarep-arep banget kanggo mbangun lan nguatake hubungan kita.

               

Ngiwa nengen (baris ngarep): Mollie Christopher, Tiagan Dealey, Robyn Livingston-Marks, Alice Bigland, Suzanne Wright, Ewa Katarzyna Zachma. Ngiwa menyang tengen (baris kapindho): Jenna Hurst, Hannah Young, Cara Meikle, Abigail Bradley, Leanne Schembri, Nicole Linton, Grace Fryer. Ngiwa menyang tengen (baris katelu): Patricia Jones, Zoe Beck.

Donovan White, Direktur Pariwisata ing Papan Pariwisata Jamaika ujar: "TUI wis dadi operator tur utama ing Jamaika sajrone pirang-pirang taun lan iki minangka rapat kesenengan sing mutlak supaya akeh agen sajrone lelungan menyang Jamaika lan dheweke wis ngalami pengalaman nyata. Jamaika pisanan. Kita bangga karo kemitraan sing kuat karo grup TUI lan kita ngarep-arep banget kanggo mbangun lan nguatake hubungan kita.

Manajer Penjualan Distrik Papan Wisata Jamaika, Torrance Lewis, ujar:

"Perjalanan iki minangka bagéan saka program insentif 60 kanggo 60, sing kita kenal ing awal taun iki minangka bagéan saka ulang taun 60 taun kamardikan."

"Agen TUI ngalami macem-macem kegiatan, pengalaman lan atraksi sing bisa ditemokake ing saindenging pulo lan perjalanan kasebut uga dadi program pelatihan pendidikan kanggo masa depan. Kita bungah amarga TUI wis nyumurupi panjaluk sing kuat ing taun iki, amarga program penerbangan kasebut nambah 10,000 kursi ing musim panas iki.

Simon Sharpe, Manajer Penjualan Eceran Daerah TUI Musement kanggo TUI Wilayah Lor, sing melu perjalanan kasebut ujar: "Iki minangka perjalanan akrab pertama sing ditindakake tim ritel TUI UK&I menyang Karibia wiwit wiwitan pandemi, lan pancen apik tenan. bali ing Jamaika sing cerah. Riset paling anyar nuduhake manawa para pelanggan sing menehi pengalaman sajrone liburan nuduhake tingkat kepuasan sing luwih dhuwur. Jamaika sawetara saka sudhut atraksi lan pengalaman menehi kesempatan kuwat kanggo kita nambah tingkat ekstra saka layanan customer kanggo tamu, kang Fantastic. Nanging, Jamaika cocog karo saben jinis lelungan lan klompok umur - saka lelungan petualangan alus nganti wong sing golek kemewahan, penyayang panganan lan bulan madu. Kita kabeh mulih saka riko ngomong bab friendliness luar biasa lan Hospitality saben kita ketemu ing Jamaika, ora kanggo sebutno kualitas hotel kita manggon kang wis apik tenan. Pesenan kanggo wisata lan atraksi ing Jamaika kuwat lan kita terus ndeleng jumlah dodolan sakabèhé terus berkembang. Kita ngarep-arep kanggo terus mbangun hubungan kita karo Jamaika lan Papan Wisata Jamaika luwih maju ing musim lan taun ngarep.

Dewan Pariwisata Jamaika

Dewan Turis Jamaika (JTB), didegaké ing taun 1955, minangka lembaga pariwisata nasional Jamaika sing dununge ing ibukutha Kingston. Kantor JTB uga ana ing Montego Bay, Miami, Toronto lan London. Kantor perwakilan dununge ing Berlin, Barcelona, ​​Roma, Amsterdam, Mumbai, Tokyo lan Paris.  

Ing taun 2020, JTB diumumake minangka Papan Turis Utama Karibia dening World Travel Awards (WTA) kanggo telulas taun berturut-turut lan Jamaika dijenengi Tujuan Utama Karibia kanggo taun kaping limalas berturut-turut uga Destinasi Spa Terbaik Karibia lan MICE Paling apik ing Karibia. tujuan. Kajaba iku, Jamaika ngalahake Tujuan Pernikahan Utama ing Dunia WTA, Tujuan Pelayaran Utama ing Donya lan Tujuan Keluarga Utama ing Donya. Kajaba iku, Jamaika dianugerahi telung emas 2020 Travvy Awards kanggo Tujuan Kuliner Paling Apik, Karibia / Bahamas; Papan Pariwisata Paling Apik Sakabèhé lan Papan Pariwisata Paling Apik, Karibia / Bahama. Asosiasi Penulis Perjalanan Wilayah Pasifik (PATWA) menehi jeneng Jamaika minangka Tujuan Taun 2020 kanggo Pariwisata Lestari. Ing taun 2019, TripAdvisor® menehi peringkat Jamaika minangka Tujuan Karibia #1 lan Tujuan Paling apik #14 ing Donya. Jamaika minangka papan kanggo sawetara akomodasi, atraksi lan panyedhiya layanan paling apik ing donya sing terus nampa pangenalan global sing misuwur.

Kanggo rincian ing acara khusus mbesuk, wisata lan akomodasi ing Jamaika menyang situs web JTB utawa nelpon Jamaica Tourist Board ing 1-800-JAMAICA (1-800-526-2422). Tindakake JTB ing Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest lan YouTube. Deleng blog JTB kene.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

Share to...