Warta Breaking Travel Caribbean Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality Jamaika News Pariwisata News Wire Plancongan

TUI ngupaya nambah penerbangan menyang Jamaika

Saka kiwa menyang tengen: Direktur Pariwisata, Jamaika, Donovan White, Philip Ivesan, Direktur Komersial Grup Produk lan Pembelian ing TUI Group lan John Lynch, Ketua Dewan Pariwisata Jamaika sawise rapat dina iki kanggo ngrembug babagan kenaikan penerbangan menyang Jamaika. – gambar duweni saka Jamaica Tourist Board

Salah sawijining konglomerat perjalanan lan pariwisata Eropa paling gedhe, TUI Group, wis nuduhake niat kanggo nggedhekake kehadirane ing Jamaika.

Salah sawijining konglomerat perjalanan lan pariwisata Eropa paling gedhe, TUI Group, wis nuduhake niat kanggo nggedhekake kehadirane ing Jamaika ing musim panas 2023 kanthi penerbangan tambah. Pengumuman kasebut digawe ing rapat karo salah sawijining Eksekutif Senior lan pejabat Dewan Pariwisata Jamaika ing tanggal 8 Agustus.

"Babagan saka upaya pemulihan Jamaika yaiku nguatake kemitraan karo para pemangku kepentingan pariwisata kaya TUI Group lan tujuane kanggo nambah kapercayan sinyal penerbangan ing tujuan kasebut. Pamindhahan iki mesthi bakal dadi tujuan sing apik ing babagan kedatangan lan kegiatan ekonomi babagan lapangan kerja lan penghasilan sakabèhé, "ujare Menteri Pariwisata Jamaika, Hon Edmund Bartlett.

Saiki, TUI ngoperasikake 10 penerbangan metu saka Gatwick, Manchester, lan Birmingham ing Inggris. Penerbangan kasebut ndhukung pelayaran lan mandeg darat liwat kedatangan.

Rencana kasebut bakal duwe nganti 8 penerbangan khusus kanggo mungkasi kedatangan ing musim panas 2023.



"Saben penerbangan nggawa kira-kira 340 penumpang sing tegese kira-kira 3000 penumpang saben minggu sing nginep 11 nganti 12 bengi ing panggonan sing dituju. Iki minangka langkah sing positif banget amarga kita bakal pulih kanthi lengkap saka pandemik, "ujare Direktur Pariwisata, Jamaika, Donovan White.

TUI Group kanthi lengkap lan sebagian duwe sawetara agensi perjalanan, rantai hotel, jalur pelayaran lan toko ritel uga limang maskapai penerbangan Eropa. Klompok kasebut uga duwe armada pesawat liburan paling gedhe ing Eropa lan duwe sawetara operator tur Eropa.
Kanggo informasi luwih lengkap, please klik kene.  
 
Babagan Papan Wisata Jamaika


Dewan Turis Jamaika (JTB), didegaké ing taun 1955, minangka lembaga pariwisata nasional Jamaika sing dununge ing ibukutha Kingston. Kantor JTB uga ana ing Montego Bay, Miami, Toronto lan London. Kantor perwakilan dununge ing Berlin, Barcelona, ​​Roma, Amsterdam, Mumbai, Tokyo lan Paris.

Ing taun 2021, JTB diumumake minangka 'Tujuan Pelayaran Utama ing Donya,' 'Tujuan Keluarga Utama ing Dunia' lan 'Tujuan Pernikahan Utama ing Donya' kanggo taun kapindho kanthi berturut-turut dening World Travel Awards, sing uga dijenengi 'Dewan Wisatawan Utama Karibia' kanggo 14 taun berturut-turut; lan 'Tujuan Utama Karibia' kanggo 16 taun berturut-turut; uga 'Destinasi Alam Paling Apik Karibia' lan 'Destinasi Wisata Petualangan Paling Apik Karibia.' Kajaba iku, Jamaika dianugerahi papat Penghargaan Travvy 2021 emas, kalebu 'Tujuan Paling apik, Karibia / Bahamas,' 'Destinasi Kuliner Paling Apik -Karibia,' Program Akademi Agen Perjalanan Paling Apik,'; uga penghargaan TravelAge West WAVE kanggo 'Papan Pariwisata Internasional Nyediakake Dhukungan Penasihat Perjalanan Paling Apik' kanggo rekor kaping 10. Ing taun 2020, Asosiasi Penulis Wisata Wilayah Pasifik (PATWA) menehi jeneng Jamaika minangka 'Tujuan Taun kanggo Pariwisata Lestari' 2020. Ing taun 2019, TripAdvisor® menehi peringkat Jamaika minangka Tujuan Karibia #1 lan Tujuan Paling apik #14 ing Donya. Jamaika minangka papan kanggo sawetara akomodasi, atraksi lan panyedhiya layanan paling apik ing donya sing terus nampa pangenalan global sing misuwur.

Kanggo rincian ing acara khusus mbesuk, wisata lan akomodasi ing Jamaika menyang Situs web JTB utawa nelpon Jamaica Tourist Board ing 1-800-JAMAICA (1-800-526-2422). Tindakake JTB ing Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest lan YouTube. Deleng blog JTB kene.

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...