Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Car Rental Pelayaran Tujuan Hiburan fashion Industri Hospitality Hotel & Resor Italia Walanda News Resorts Blanja Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA

Tujuan lelungan paling lan paling ora cocog karo smartphone ing donya

Tujuan lelungan paling lan paling ora cocog karo smartphone ing donya
Tujuan lelungan paling lan paling ora cocog karo smartphone ing donya
ditulis dening Harry Johnson

Lelungan modern tegese duwe kabeh penak ing pucuk driji, saka mriksa menyang hotel kanggo navigasi negara anyar

Preian detoks digital ana ing endi wae, nanging kepiye yen sampeyan luwih seneng Insta (utawa mung pengin nggunakake Google Maps ing luar negeri)?

Lelungan modern tegese duwe kabeh penak ing pucuk driji, saka mriksa hotel nganti navigasi negara anyar nalika sampeyan mburu permata sing didhelikake.

Sing jarene, ora kabeh tujuan liburan wis kejiret karo cara lelungan modern.

Pakar industri lelungan nembé ngrilis riset anyar kanthi rinci babagan tujuan sing paling murah, paling gampang lan paling apik kanggo telpon.

Peneliti ngukur 17 tujuan lelungan paling dhuwur karo 11 metrik kanggo ngerteni negara endi sing paling apik kanggo liburan.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Indeks kasebut ngukur faktor kayata kasedhiyan 4G lan kecepatan 5G, biaya data, kacepetan internet seluler rata-rata, jumlah hotspot Wi-Fi, kasedhiyan kertu SIM lokal kanggo turis, jumlah kiriman Instagram, keamanan siber lan sensor.

Negara sing paling apik kanggo njupuk telpon nalika liburan yaiku AS, Walanda lan Italia

  • The Amerika Serikat saka Amerika minangka pemenang sing jelas, kanthi total skor 87 saka 110. Skor gedhe kanggo kasedhiyan 4G - paling dhuwur ing antarane kabeh 17 negara - kasedhiyan kertu SIM, keamanan siber lan nomer Wi-Fi umum gratis.
  • Sanajan ing posisi kaping pindho, Walanda tilase banget konco karo total skor 75. Nilai paling dhuwur kalebu kecepatan 5G sing luwih dhuwur tinimbang negara liya, kasedhiyan 4G lan tingkat penetrasi internet sing apik, lan skor censorship online sing njanjeni.
  • Italia ana ing posisi katelu kanthi skor 67, amarga biaya data sing murah lan dadi negara sing paling populer adhedhasar kiriman Instagram.

Hongaria, Meksiko lan Yunani nindakake paling ala kanggo lelungan nganggo telpon

Ing sisih ngisor skala yaiku Hongaria, Meksiko lan Yunani.

  • Hungary entuk 44 saka 110 biasane amarga popularitas kurang ing media sosial, nomer kurang Wi-Fi free lan tingkat miskin saka pembayaran contactless.
  • Mexico skor 46 thanks kanggo kasedhiyan 4G kurang, sawetara pembayaran contactless, ngukur cybersecurity kurang.
  • Yunani uga skor 46, karo nomer kurang free Wi-F titik lan tingkat pembayaran contactless miskin.

Turki minangka papan sing paling apik kanggo ngirit dhuwit kanggo panggunaan data

Nggoleki khusus babagan rega lan panggunaan telpon, Turki minangka papan sing paling murah kanggo nggunakake telpon nalika nimbang jumlah titik Wi-Fi gratis, biaya data seluler (adhedhasar data 1GB) lan tingkat penetrasi internet seluler. 5 tujuan liburan paling apik kanggo panggunaan data yaiku:

  1. Turkey - tingkat data kurang ing $ 0.65 saben 1GB data, 82% seng nembus internet, 278,376 free Wi-Fi titik.
  1. Amerika Serikat – salah siji saka tarif data paling dhuwur ($7.28/GB) nanging uga nomer paling free Wi-Fi titik (409,185).
  2. Spanyol - tingkat penetrasi internet sing dhuwur (94%) lan biaya data sing murah ($ 1.64), jumlah titik Wi-Fi gratis sing sithik (93,225).
  3. France - 93% penetrasi internet, biaya data sing murah ($ 0.80), jumlah titik Wi-Fi gratis (57,381).
  4. Inggris - tingkat penetrasi internet sing luar biasa dhuwur (98%), biaya data sing murah ($ 1.26), jumlah titik Wi-Fi gratis (53,077).
  5. Italia - biaya data paling murah ing kabeh 17 negara ($ 0.38), tingkat penetrasi internet 84%, jumlah titik Wi-Fi gratis sing sithik (72,680).
  6. Thailand - tarif penetrasi internet sing prayoga (77.8%), biaya data sing murah ($ 1.11), nomer Wi-Fi gratis sing sithik (121,978).
  7. Denmark - tingkat penetrasi internet sing luar biasa dhuwur (99%), biaya data sing murah banget ($ 0.72), nomer Wi-Fi gratis nomer loro (7,151).
  8. Austria - tingkat penetrasi internet sing dhuwur (93%), biaya data sing murah ($ 0.98), jumlah titik Wi-Fi gratis sing sithik (10,616).
  9. Uni Emirat Arab - tingkat penetrasi internet sing luar biasa dhuwur (99%), biaya data sing relatif dhuwur ($3.43), jumlah Wi-Fi gratis sing sithik (68,930).

Kroasia minangka tujuan paling dhuwur kanggo rumangsa aman nalika nggunakake telpon nalika preian

Nalika keamanan siber lan censorship bisa uga ora digatekake nalika sampeyan lagi liburan, nggunakake telpon ing luar negeri bisa nggawa risiko tartamtu. Sawetara negara bisa banget mbatesi jinis konten sing bisa diakses liwat internet, dene liyane ora duwe langkah keamanan online. Tingkat penetrasi internet sing sithik bisa uga ateges angel ngubungi wong ing kahanan darurat. Dadi, ing negara endi sampeyan paling aman online?

  1. Croatia minangka tujuan sing paling apik kanggo njaga sampeyan kanthi aman nalika nggunakake telpon nalika liburan, kanthi keamanan siber sing apik (92.53) lan skor sensor online (1) lan tingkat penetrasi internet sing dhuwur (92).
  1. Inggris Raya entuk papan nomer loro, kanthi skor 99.54 kanggo keamanan siber, 2 kanggo sensor online lan nduweni tingkat penetrasi internet 99% sing meh sampurna (sing paling dhuwur ing kabeh negara sing diukur).
  2. Amerika Serikat ana ing peringkat katelu kanthi Skor Indeks Keamanan Siber Global 100, skor 2 kanggo sensor online lan tingkat penetrasi internet 98%.
  3. Panggonan nomer papat Italia uga skor 2 kanggo sensor online, bebarengan karo 96.13 kanggo cybersecurity lan 96% kanggo penetrasi internet.
  4. Walanda babak saka limang ndhuwur, karo skor 2 kanggo censorship online, 97.05 kanggo cybersecurity lan 94% kanggo seng nembus internet.

Pamer kanca ing omah

Salah sawijining keuntungan nalika liburan yaiku ngirim foto perjalanan sampeyan ing media sosial amarga ngerti bakal nggawe kanca cemburu. Dadi, ing ngendi sing paling gampang kanggo ngakses media sosial lan ngirim foto lan video kanthi nyata-wektu? Deleng ing tingkat penetrasi internet, jangkoan 4G, kacepetan internet seluler rata-rata lan negara-negara sing paling akeh kiriman ing media sosial, Amerika Serikat metu ing ndhuwur.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...