Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Car Rental Tujuan Hiburan Health Industri Hospitality Hotel & Resor Luxury News wong Resorts Blanja Pariwisata News Wire Plancongan USA

Tujuan lelungan musim panas sing paling larang ing AS

Tujuan lelungan musim panas sing paling larang ing AS
Tujuan lelungan musim panas sing paling larang ing AS
ditulis dening Harry Johnson

Survei kasebut mbandhingake tarif akomodasi ing kabeh tujuan lelungan ing Amerika Serikat sajrone wulan Agustus 2022

Miturut survey paling anyar babagan tren perjalanan musim panas, rong tujuan pulo sing ana ing pesisir kidul Cape Cod ing Massachusetts, minangka papan sing paling larang kanggo nginep ing Amerika Serikat iki panas.

Kanthi tarif rata-rata $ 525 lan $ 485 saben wengi, kanggo kamar dobel paling larang, Nantucket lan Martha's Vineyard ing peringkat paling dhuwur.

Survei kasebut mbandhingake tarif akomodasi ing kabeh tujuan AS sajrone wulan Agustus 2022. Mung hotel utawa losmen sing dirating paling ora 3 lintang lan cedhak karo pantai utawa pusat kutha sing dianggep.

Podium rampung dening Montauk, sawijining desa sing dumunung ing pucuk wétan semenanjung Long Island ing New York State, kanthi tarif $416 saben wengi.

Ing papan liya ing sepuluh temuan survey, New York State uga diwakili dening Saratoga Springs ing posisi kaping enem, ing ngendi tarif rata-rata $ 372 saben wengi. New Jersey uga ana ing sepuluh ndhuwur, kanthi Long Beach Island ing 4th posisi, ngendi pengunjung bisa nyana pituwas $384 saben wengi.

California uga duwe rong tujuan ing sepuluh: Avalon ($371) lan Huntington Beach ($357) ing 7th lan 8th titik, mungguh nalika Maine diwakili dening Bar Harbor ($383) lan Kennebunkport ($354), ing 5th lan 9th posisi, mungguh.

Ing ngisor iki dhaptar 10 tujuan musim panas paling larang ing Amerika Serikat taun iki. Rega sing ditampilake nggambarake tarif rata-rata kanggo saben kamar dobel paling murah sing kasedhiya ing saben tujuan kanggo periode 1 Agustus - 31 Agustus 2022.

1. Nantucket (MA) $ 525

2. Kebon Anggur Martha (MA) $ 485

3. Montauk (NY) $ 416

4. Long Beach Island (NJ) $ 384

5. Bar Harbor (ME) $ 383

6. Saratoga Springs (NY) $ 372

7. Avalon (CA) $371

8. Huntington Beach (CA) $ 357

9. Kennebunkport (ME) $ 354

10. Poipu (HI) $ 353

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...