Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Car Rental Caribbean mobil Pelayaran Kuliner budaya Tujuan Hiburan fashion Industri Hospitality Hotel & Resor Luxury News wong Lelungan Rel Resorts tanggung jawab Pernikahan Romantis Keslametan Blanja Sustainable Pariwisata Wisata transportasi News Wire Plancongan

Destinasi wisata mewah paling terjangkau ing donya

Destinasi wisata mewah paling terjangkau ing donya
Destinasi wisata mewah paling terjangkau ing donya
ditulis dening Harry Johnson

Saka panedhaan bintang Michelin nganti istirahat spa sing apik gayane, riset anyar nuduhake tujuan wisata sing paling mewah - tanpa rega rega sing larang.

Tansah pengin pindhah ing liburan mewah, nanging ora bisa mbayar? Utawa panginten sampeyan ora bisa mbayar siji?

Sampeyan bisa uga bakal kaget amarga ngerti manawa ora kabeh tujuan larang regane yen sampeyan pengin istirahat mewah.

Pakar industri lelungan nganalisa kutha paling populer ing saindenging jagad babagan biaya rata-rata kanggo faktor perjalanan mewah, kalebu biaya hotel bintang 5, hotel spa, dhaharan bintang Michelin, lan nyewa mobil mewah, kanggo mbukak tujuan sing paling terjangkau kanggo kemewahan. pengalaman lelungan.

Ndhuwur 10 Tujuan Wisata Mewah Paling Terjangkau 

  1. Bangkok, Thailand - Panganan Bintang Michelin - $ 150, Hotel Bintang Lima (siji wengi) - $ 295, Mobil Mewah (siji dina) - $ 59, Hotel Spa (siji wengi) - $ 241, Skor Anggaran / 10 - 9.49
  2. Brussels, Belgia - Panganan Bintang Michelin - $ 156, Hotel Bintang Lima (siji wengi) - $ 360, Mobil Mewah (siji dina) - $ 150, Hotel Spa (siji wengi) - $ 274, Skor Anggaran / 10 - 8.80
  3. Verona, Italia - Panganan Bintang Michelin - $ 180, Hotel Bintang Lima (siji wengi) - $ 452, Mobil Mewah (siji dina) - $ 178, Hotel Spa (siji wengi) - $ 203, Skor Anggaran / 10 - 7.68
  4. Osaka, Jepang - Panganan Bintang Michelin - $ 207, Hotel Bintang Lima (siji wengi) - $ 300, Mobil Mewah (siji dina) - $ 177, Hotel Spa (siji wengi) - $ 177, Skor Anggaran / 10 - 7.59
  5. Berlin, Jerman - Panganan Bintang Michelin - $ 191, Hotel Bintang Lima (siji wengi) - $ 498, Mobil Mewah (siji dina) - $ 161, Hotel Spa (siji wengi) - $ 334, Skor Anggaran / 10 - 7.42
  6. Frankfurt, Jerman - Panganan Bintang Michelin - $ 177, Hotel Bintang Lima (siji wengi) - $ 712, Mobil Mewah (siji dina) - 153, Hotel Spa (siji wengi) - $ 313, Skor Anggaran / 10 - 7.33
  7. Rio de Janeiro, Brasil - Panganan Bintang Michelin - $ 113, Hotel Bintang Lima (siji wengi) - $ 621, Mobil Mewah (siji dina) - $ 79, Hotel Spa (siji wengi) - $ 621, Skor Anggaran / 10 - 6.90
  8. Tokyo, Japan - Panganan Bintang Michelin - $ 215, Hotel Bintang Lima (siji wengi) - $ 408, Mobil Mewah (siji dina) - $ 177, Hotel Spa (siji wengi) - $ 321, Skor Anggaran / 10 - 6.73
  9. Lisboa, Portugal - Panganan Bintang Michelin - $ 172, Hotel Bintang Lima (siji wengi) - $ 609, Mobil Mewah (siji dina) - $ 177, Hotel Spa (siji wengi) - $ 503, Skor Anggaran / 10 - 6.47
  10. Dublin, Republik Irlandia - Panganan Bintang Michelin - $ 126, Hotel Bintang Lima (siji wengi) - $ 619, Mobil Mewah (siji dina) - $ 229, Hotel Spa (siji wengi) - $ 327, Skor Anggaran / 10 - 6.04

Kutha sing paling terjangkau nalika nerangake lelungan mewah yaiku ibukutha Thailand, Bangkok - kutha sing biasane misuwur kanthi pemandangan backpacking. Bangkok minangka kutha paling murah kanggo nyewa mobil mewah ($59), lan kutha iki uga dadi peringkat paling murah kanggo panganan bintang Michelin ($150) lan 5 * nginep ing hotel ($295). 

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Ing posisi nomer loro yaiku Brussels, Belgia. Brussels terjangkau ing papan, utamane babagan biaya hotel bintang lima ($ 680) lan nyewa mobil mewah ($ 150). Brussels minangka tujuan Eropa sing paling terjangkau ing antarane kutha-kutha kanthi peringkat, sing dikenal kanthi coklat, bir, lan musium.

Iklan: Exklusive Luxusreisen für Unternehmer und Manager

Tujuan Eropa liyane njupuk posisi kaping telu, kanthi Verona, Italia, dadi tujuan paling murah nomer telu nalika liburan mewah. Verona nduweni biaya rata-rata paling murah kaloro nalika pesen hotel spa, mung $ 177 saben wengi. 

Rincian liyane babagan kemewahan kanthi anggaran:

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...