Tujuan Yacht populer kanggo 2024

Tujuan Yachting
ditulis dening Komunikasi Redefined

Dream Yacht Charter dipesen meh 1000 kapal ing Seychelles. Communications Redefined ditugasake kanggo nulis crita kanggo promosi wisata perusahaan ing crita berita.

Siaran Pers Redefined Komunikasi: Dream Yacht Worldwide (DYW), perusahaan charter yacht global sing misuwur nuduhake tujuan lan jadwal anyar sing diprediksi perusahaan liburan laut dadi populer ing antarane para wisatawan ing taun iki: sing ora duwe pengalaman pelayaran lan liburan pelayaran kanggo para pelaut!

Ing dhaptar: St. Martin; Seychelles; lan Thailand. Telu tujuan kasebut wis kabukten misuwur banget ing antarane para wisatawan, mula Dream Yacht nawakake pilihan ing kabin, kanthi kru (prau pribadi karo kapten), ditambah kapal bare (ora ana kru sing dibutuhake kanggo pelaut berpengalaman). 

St. Martin: Multiple preian lan kurang akeh ing siji trip - sampurna kanggo spring break lan sailings panas, plus St Barts ing budget.

Sawise Kapuloan Inggris, St. Martin minangka tujuan pelayaran sing paling populer ing Dream Yacht ing Karibia lan saiki perusahaan kasebut ngirim luwih akeh kapal (total 16) menyang St Martin ing 2024. Ing taun kepungkur, perusahaan kasebut nambah 40% pitakon babagan layar St.

About penulis

Komunikasi Redefined

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...