Industri Hospitality Hotel & Resor Warta cepet

Tunjangan unik saka urip Suite manis

Akeh wong sing lelungan, utamane sing lelungan karo kulawargane utawa kanggo bisnis, milih nggunakake suite kanggo kamar ekstra kanggo nyebar.

Cepet News Post Panjenengan kene: $50.00

Lan spasi tambahan ora mung alesan kanggo nganyarke penggalian. Ing sawetara kasus, leladen Suite mbukak kunci tunjangan khusus kaya panuntun pribadi, akses menyang speedboat dhewe, free mili sampanye, lan VIP dining pengalaman-ora kanggo sebutno hak bragging. Saka suite desainer ing Venice Simplon-Orient-Express menyang vila paling gedhe ing donya, ana 5 suite sing kudu dibayar.

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...