Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News wong Lelungan Rel tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA

Tuntutan hukum pisanan diajukake ing derailment sepur Amtrak fatal

Tuntutan hukum pisanan sing diajukake ing derailment sepur Amtrak sing fatal, korban massal
Tuntutan hukum pisanan sing diajukake ing derailment sepur Amtrak sing fatal, korban massal
ditulis dening Harry Johnson

Keluhan kasebut nyatakake kelalaian ing desain persimpangan sepur sing ora duwe fitur safety dhasar kayata lampu peringatan lan gerbang.

Pengacara bencana sepur nasional ing Saltz Mongeluzzi & Bendesky PC dina iki ngajokake apa sing diyakini minangka tuntutan hukum pertama atas jenenge penumpang sing cilaka ing kecelakaan sepur Amtrak sing ana ing Mendon, Missouri.

Keluhan kasebut nyatakake kelalaian ing desain nyebrang sepur sing ora duwe fitur safety dhasar kayata lampu peringatan lan gerbang sing wis digunakake luwih saka siji abad. Keluhan kasebut uga nyatakake yen sepur kasebut oversold nyebabake kondisi mobil sapi.

Keluhan multi-count marang terdakwa Amtrak, BNSF Railway, lan MS Contracting, LLC, Inc., diajukake ing Pengadilan Distrik AS kanggo Distrik Wétan Missouri, rincian ciloko fisik lan emosional sing dialami dening Janet Williams, saka Dubuque, Iowa, sing mulih saka kunjungan kulawarga ing New Mexico nalika dheweke tiba-tiba dibuwang saka kursine, disabetake bagasi, lan remuk dening penumpang liyane nalika mobil sepur dheweke malik menyang sisih.

Pengacara keamanan rel Robert J. Mongelluzi, Presiden SMB, ujar sawise pengajuan kasebut, "Amtrak, operator sepur, lan BNSF, pemilik rel, gagal nggunakake piranti safety nyebrang sepur dhasar kayata lampu peringatan lan gerbang nyebrang. . Paten pisanan kanggo gerbang nyebrang sepur ditanggepi ing tanggal 27 Agustus 1867. Pancen banget yen para terdakwa iki ora nggunakake piranti safety sing prasaja, efektif lan murah sing wis nylametake nyawa luwih saka 150 taun.

Mitra SMB Jeffrey P. Goodman, kepala Grup Litigasi Kecelakaan Kereta Api perusahaan kasebut, nambahake, "Nalika kita nyatakake ing pengajuan dina iki, Amtrak sengaja nyepetake sepur iki ing Kansas City kanthi ngidini penumpang tambahan ing sepur, sing Amtrak ngerti ora duwe kursi sing kasedhiya. . Penumpang lan bagasi tambahan nyebabake mobil sapi dadi akeh lan nyebabake kabeh penumpang ing dalan sing cilaka. Goodman nambahake, "sanajan kita terus nyelidiki kabeh panyebab tragedi iki, katon ing tahap awal iki yen overcrowding mobil sepur minangka kegagalan safety vital dening Amtrak, efek sing bisa dideleng saka cedera serius lan mati.” 

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Pak Goodman nyathet yen Saltz Mongeluzzi & Bendesky PC wis nggawe tim ahli kelas donya kanggo neliti tragedi iki kalebu mantan penyidik ​​​​NTSB, operator sepur, rekonstruksi kacilakan, lan insinyur biomekanik. Pengacara sing makili Mrs Williams ujar manawa dheweke isih kaget amarga kedadeyan kasebut, nanging dheweke kelingan kanthi jelas, sadurunge mandheg Kansas City, pengumuman saka kru sepur sing nyatakake yen sepur kasebut rame banget lan para penumpang kudu ngenggoni papan sing kasedhiya. kalebu kafe lan mobil observasi. Penasehate yaiku Greg G. Gutzler, saka DiCello Levitt Gutzler sing berbasis ing Chicago.

pengacara nyoba basis Philadelphia Mongeluzzi lan Goodman wis antarane pengacara timbal ing akeh derailments catastrophic kalebu 2015 derailment saka Amtrak Train 188 sing matèni wolung wong; derailment 2021 saka Sepur Amtrak ing Montana sing matèni wong telu, lan kacilakan fatal liyane ing South Carolina, Pennsylvania, lan New Jersey. Dheweke terus-terusan nganjurake kanggo nganyarke safety rel, kalebu Positive Train Control (PTC), nyebrang sing dikontrol luwih apik, lan gerbong sing luwih aman, sing bakal ningkatake kacilakan. Saliyane pengalaman sing makili korban ing derailments Sepur, Pak Mongeluzzi lan Pak Goodman sadurunge dadi pengacara timbal kanggo para korban ing tenggelam saka Amfibi Stretch Duck Boat 07 ing Branson, Missouri ing 2018 sing matèni 17 wong.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...