Airlines aviation Warta Breaking Travel Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA

Turbulensi udhara: Apa pesawat sampeyan bisa ngatasi badai?

gambar duweni Artemis Aerospace
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Saben dina, pesawat nemoni turbulensi udara, lan pesawat kudu bisa ngatasi cuaca sing ora bisa ditebak.

Saben dina, pesawat ketemu kerusuhan sing disebabake dening cuaca sing ora apik lan ora stabil. Nalika ora ana pilot sing bakal mabur kanthi sukarela liwat badai, pesawat isih kudu bisa ngatasi acara sing ana hubungane karo cuaca sing ora bisa ditebak. Ing kene, para ahli ing Artemis Aerospace ndeleng carane pesawat direkayasa kanggo nahan kahanan sing angel lan katrampilan sing dibutuhake kabeh pilot supaya bisa nempuh badai.

Tes stres nganti ekstrem

Ora kebeneran yen mabur minangka cara transportasi jarak jauh sing paling aman. Safety tansah dadi prioritas paling dhuwur kanggo industri penerbangan lan kedadeyan serius sing nglibatake pesawat arang banget.

Kompleksitas pesawat modern tegese pesawat anyar ngalami serangkaian tes sing dawa lan ketat. Tes kasebut, sing kalebu kahanan niru kaya serangan manuk, terus berkembang kanggo ngatasi owah-owahan ing desain pesawat lan bebaya potensial sing bisa ditemoni pesawat.

Kedadeyan kepungkur sing disebabake dening kesalahan teknis, fuselage sing kesel lan badai petir uga nyumbang banget kanggo pangembangan teknik pesawat lan tata cara pangopènan, sing nyebabake kemajuan teknologi utama kanggo mesthekake yen kedadeyan sing padha ora bakal kedadeyan maneh.

Saliyane pesawat tes ekstensif lan ekstrem sing ditindakake sadurunge munggah ing udara, pesawat komersial uga tundhuk pangopènan lan inspeksi visual saka insinyur lan pilot sajrone saben turnaround penerbangan uga ngalami inspeksi pangopènan dhasar saben rong dina lan pemeriksaan luwih lengkap. saben sawetara taun. Maintenance, ndandani lan mrikso layanan (MRO). minangka unsur penting kanggo mesthekake pesawat tetep aman lan siap mabur sawayah-wayah.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Ngatasi turbulensi

Yen sampeyan wis numpak pesawat, kemungkinan sampeyan wis ngalami turbulensi. Sanadyan bisa nyebabake saraf, turbulensi, kanthi gampang, minangka aliran udara sing ora teratur. Kaya dene ombake samodra, sing kadhang-kadhang bisa gedhe lan ora menentu, guncangan lan tetesan turbulensi ora mesthi mbebayani.  

Ana telung jinis turbulensi sing ditemoni pesawat: geser (nalika rong wilayah udhara sing ana ing arah sing beda-beda), kahanan termal (tumpukan antarane hawa sing luwih anget lan sing luwih adhem) utawa mekanik, sing disebabake dening variasi ing lanskap - contone, mabur liwat gunung gedhe.

Wings sing mlengkung

Wings ing jet penumpang modern banget mlengkung, dadi tahan banget kanggo turbulensi.

Kanggo nguji ketahanane, sayap ditekuk nganti meh 90 derajat nggunakake rig spesialis - luwih fleksibel tinimbang pesawat sing bisa ditemoni.

Wings lan fuselage uga tundhuk tes beban nganti 1.5 kaping luwih dhuwur tinimbang sing bakal ditindakake sajrone penerbangan.

Tes snap uga dileksanakake ing swiwi kanggo nemtokake titik putus lan mesthekake yen wis ngluwihi tingkat sing diprediksi.

Banyu ribut

Banyu gedhe sing disebabake dening udan deres bisa nyebabake bencana kanggo pesawat. Mulane, pesawat dileksanakake liwat seri tes banyu pepek, kalebu kudu taksi liwat troughs banyu khusus digawe, utawa meksa stream anteng banyu utawa murub Ès compacted longgar menyang mesin kanggo niru udan lan udan es. Iki mbisakake para insinyur nemtokake cara mesin, pambalikan dorong lan sistem rem bakal bisa digunakake sawise kena banyu lan kepiye pengaruhe pesawat sing kudu ngadhepi cuaca sing ala.

Angin liar

Wong-wong saka sak ndonya padha kepincut karo liputan Big Jet TV babagan pesawat sing berjuang kanggo ndharat ing Bandara Heathrow nalika Badai Eunice.

Kanggo penumpang lan penonton ing lemah, angin kenceng, sing nyebabake pesawat mabur bolak-balik, bisa uga nguwatirake lan ngrasa mbebayani kanggo wong-wong sing ana ing kapal.

Pilot minangka ahli navigasi turbulensi lan kahanan cuaca sing ora apik. Sesi latihan simulator penerbangan reguler tegese pilot wis ngerti kabeh jinis kahanan sing bisa ditemoni sajrone penerbangan, kalebu cuaca badai utawa ndharat ing kahanan berangin.

Maskapai penerbangan lan bandara uga bakal duwe watesan kacepetan angin sing disetel dhewe - yen angin kenceng banget, pesawat kasebut ora bakal diidini njupuk utawa mendarat. Pancen, akeh penerbangan saka Heathrow dibatalake nalika Badai Eunice nalika liyane kudu nindakake go-arounds utawa pangalihan. Operasi bandara diatur kanthi ketat kanggo njamin keamanan kabeh penumpang lan kru.

Nalika ora ana watesan angin maksimum siji, amarga gumantung saka arah angin lan fase penerbangan, angin silang (angin jejeg landasan pacu) ing ndhuwur 40mph lan tailwind luwih saka 10mph dianggep masalah. Watesan uga bakal gumantung ing jinis pesawat, arah landasan pacu lan kondisi cuaca umum.

Sajrone fase tes, pesawat bakal ditindakake terowongan angin sing digawe khusus kanggo ngevaluasi kekuwatane ing kahanan sing ekstrem. Contone, terowongan departemen Tes lan Evaluasi Boeing bisa nguji kecepatan antarane 60 lan 250 knot (70 lan 290mph). Fasilitas iki simulasi macem-macem kahanan udan, es lan awan sing bisa ditemokake pesawat.

Tes kilat

Rata-rata, pesawat komersial kena petir udakara kaping pindho saben taun.

Nalika konduktivitas listrik dhuwur saka aluminium bisa ngilangi listrik liwat struktur pesawat kanthi cepet tanpa nyebabake karusakan, ora kabeh pesawat digawe saka logam maneh.

Kanggo nyuda bobot lan konsumsi bahan bakar, bahan sing luwih entheng digunakake, kayata serat karbon, sing nduweni konduktivitas listrik sing luwih murah.

Kanggo nglindhungi bahan kasebut saka serangan kilat, lapisan tipis bolong logam utawa foil ditambahake. Panel uga dilebokake liwat serangan tes kilat kanggo luwih ngerti reaksi saka macem-macem bahan.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...