Warta Breaking Travel negara | wilayah News Keslametan Pariwisata USA

Tourist dijupuk sawise gambling ing Las Vegas Casino pa Fremont Street

Freemont Las Vegas
Kanthi LVCB
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Fremont Pengalaman njupuk. Carane aman lelungan kanggo Las Vegas.
Downtown Fremont beda saka Las Vegas Strip

Aku weruh wong dijupuk ing Youtube Live ing Fremont Street iki dikirim dening Jose ing akun Twitter.

Freemont ing wilayah downtown lawas saka Las Vegas, kang beda saka Strip ngendi kabeh kasino anyar dumunung.

Area casino populer Fremont Street dikenal minangka Kepulauan sangang kanggo pengunjung saka Hawaii.

Ing kedadeyan sing meh saben wengi ing lurung-lurung ing Las Vegas, ana ing wayah wengi ana wong mati, lan liyane tatu sawise gelut ing a Fremont Street Casino kuthah metu ing salah siji saka akhir minggu preian sibuk ing Amerika Serikat.

Kanthi dina Rama lan preian Juneteenth, wingi minangka dina lelungan paling sibuk wiwit wabah COVID-19 ing 2020 ing Amerika Serikat.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Sin City Las Vegas padha sibuk.

Polisi Metropolitan Las Vegas nglaporake manawa pengunjung Kasino tiwas lan wong sing ora salah lagi pulih saka ciloko sawise ditembak esuk ing Fremont Street Pengalaman in Downtown Las Vegas ana.

Wilayah sing akeh ngerti sibuk karo turis, dibanjiri polisi, kalebu penyidik ​​​​pembunuhan, sawise penembakan sing mateni.

Miturut laporan media lokal, iku diwiwiti karo perang nang salah siji saka kasino. Argumentasi kasebut diterusake menyang Pengalaman Jalanan Fremont, diakhiri karo penembakan sing mateni.

Penyidik ​​​​ngandika sawise perang kasebut, tersangka nembak lan mateni wong. Ing proses kasebut, uga cilaka wong sing ora salah. Loro-lorone padha kesusu menyang UMC, rumah sakit karo wong sing melu perang iki pocapan mati

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...