Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

negara | wilayah Tujuan Warta Pamrentah Health Industri Hospitality Investment News Mbangun maneh Korea Kidul Olahraga Thailand Pariwisata Rahasia Plancongan Trending Maneka Warta

Turis Korea Selatan arep menyang Thailand kanthi karantina golf

karantina golf
karantina golf

Yen sampeyan nggunakake karantina ing lapangan golf, sampeyan bisa nyenengake, mula para turis bisa uga pengin mikir lelungan menyang Thailand ing endi program karantina golf wis digawe.

  1. Lelungan bakal langsung lan dipantau kanggo keamanan kesehatan.
  2. Turis karantina golf bakal nggunakake karantina 14 dina ing lapangan golf sing disertifikasi.
  3. Perjalanan kasebut kalebu golf ing lapangan.

Turis Korea Selatan sing pengin ngunjungi Thailand kudu di karantina nanging saiki bisa uga ing lapangan golf. Otoritas Pariwisata Thailand (TAT) ngidini karantina golf kanggo turis internasional sing ora pengin nginep ing ruangan utawa wilayah siji nganti pirang-pirang dina.

"TAT wis kerja sama karo Agensi Pariwisata Arirang sing khusus kanggo pariwisata golf ing Korea Selatan kanggo nyambut tamu klompok turis golf pertama ing Thailand. Akeh wong Korea Selatan ngerti kampanye kasebut pancen apik banget lan ditrapake karantina golf, "Ujare Otoritas Pariwisata Thailand (TAT) Wakil Direktur Jiranee Poonnayaom.

Bengi iki, kerja kasebut dadi kasunyatan nalika klompok pertama 41 turis Korea Selatan dijadwalake bakal teka ing Thailand tanggal 19 Februari kanthi kampanye karantina golf, sing diwenehake dening TAT. Dheweke bakal langsung budhal saka Bandara Internasional Incheon jam 7:05 sore (wektu lokal) liwat Air Korea lan bakal mlebu ing Bandara Suvarnabhumi ing Thailand jam 11:20 PM Wakil Direktur kasebut ujar.

Kabeh pemain golf mlebu bakal nginep paling ora 2 wulan. Dheweke bakal nggunakake karantina 14 dina pisanan ing Lapangan Golf Athitaya ing Provinsi Nakhon Nayok sadurunge menyang lapangan golf liyane ing Chiang Mai.

Otoritas Pariwisata Thailand ngramal yen suwene 2 wulan, Thailand bakal ngasilake penghasilan saka klompok turis kasebut lan yen sukses, luwih akeh klompok sing bakal teka ing wektu kasebut.

Thailand ngidini wong asing mlebu negara kasebut kanthi udhara ing program Visa Exemption. Pengunjung bisa lelungan tanpa entuk visa lan bisa tetep nganti 45 dina. Pelancong butuh sertifikat kanggo nuduhake yen dheweke bebas saka COVID-19 72 jam sadurunge lelungan, lan dheweke kudu entuk Certificate of Entry (COE), nyedhiyakake asuransi kesehatan sing nutupi COVID-19, lan ngalami karantina wajib.

Turis karantina golf bakal nggunakake karantina 14 dina ing lapangan golf sing disertifikasi. Tes PCR cepet bakal ditindakake nalika dina tekane lan asil ditampa sajrone 24 jam. Yen tes kasebut nuduhake asil negatif, pegolf bisa main golf ing dina sabanjure. Yen asile positif, pegolf infeksi kudu dipindhah menyang rumah sakit sing dikontrak lan kabeh anggota klompok kasebut kudu diawasi karantina. Pemain golf bakal diuji udakara 3 kaping sajrone periode karantina, sajrone bisa ngrasakake 14 putaran golf (18 bolongan / babak).

Kanggo sing seneng karantina golf, wong bisa ndhaptar lan takon babagan spesifikasi karo kedutaan utawa konsulat lokal, kanthi eling manawa negara-negara berisiko tinggi bisa uga ora memenuhi syarat.

#bajangbali

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Share to...