Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Health Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Lelungan Rel Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Keslametan Blanja Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Turis wis ora kuwatir babagan COVID-19 | mbangun maneh (eturbonews.com)

Turis ora kuwatir maneh babagan COVID-19
Turis ora kuwatir maneh babagan COVID-19
ditulis dening Harry Johnson

Luwih saka rong taun kepungkur, keprihatinan COVID-19 sing nyebar katon mudhun amarga lelungan internasional diterusake, ing tengah-tengah nyuda larangan lelungan lan mundhak tarif vaksinasi.

Miturut polling langsung anyar, 57% responden "ora prihatin" utawa "ora prihatin" babagan panyebaran COVID-19, nuduhake manawa turis luwih siyap urip karo COVID-19.

Prospek pariwisata ing pirang-pirang negara luwih cerah tinimbang ing rong taun kepungkur. Nanging, kerusuhan lan kahanan sing durung mesthi saka COVID-19 wis nggawe sawetara tantangan sing bisa uga bakal nambah komplikasi.

Panjaluk mundhak, ditambah karo PHK massal lan kompetisi kanggo bakat karo sektor liyane, nyebabake kekurangan tenaga kerja ing sawetara ekonomi pariwisata kayata Inggris, Walanda, lan Spanyol.

Nalika negara-negara mboko sithik mbatesi larangan lelungan lan pariwisata diwiwiti maneh ing pirang-pirang wilayah ing jagad iki, kebersihan lan keamanan kudu terus dadi prioritas lan protokol kesehatan sing terkoordinasi sing nglindhungi para pekerja, komunitas, lan wong sing lelungan, nalika ndhukung perusahaan lan buruh, kudu tetep ana ing papan kasebut. ngedongkrak kapercayan lelungan.

Pamulihan pasca-pandemi industri lelungan lan pariwisata global entuk daya tarik amarga panjaluk lelungan internasional mundhak maneh.

Miturut ramalan paling anyar ing industri perjalanan, ing skala global, budhal internasional bakal tekan 68% tingkat pra-COVID ing 2022.

Iki samesthine bakal nambah dadi 82% ing 2023, lan 97% ing 2024, sadurunge pulih kanthi lengkap ing 2025 ing 101% saka tingkat 2019.

Ana alesan kanggo optimistis kanthi ati-ati kanggo mbalekake panjaluk lelungan amarga pertumbuhan lelungan internasional pungkasane samesthine ing 2022.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...