Pos Tamu

Tuwuh Marijuana: Ngerteni macem-macem Jinis Wiji

gambar duweni Herbal Hemp saka Pixabay
ditulis dening editor

Tuwuh mariyuana kanggo pisanan bisa nyenengake, nanging uga bisa ngrasakake intimidasi. Sawise kabeh, ana atusan galur sing beda-beda lan akeh bank wiji. Tinimbang nyoba kanggo nutupi kabeh macem-macem jinis galur, fokus ing soko sethitik prasaja. Sadurunge milih galur, petani kudu milih jinis wiji sing bakal dituku.

Wiji Ganja Biasa

Wiji mariyuana biasa mung kaya swarane. Biasa wae wiji kanggo tuwuh mariyuana. Iki ora ateges wiji kasebut ora bakal tuwuh tanduran sehat sing ngasilake pot sing apik banget. Iku mung tegese padha diprodhuksi liwat proses polinasi biasa lan mbutuhake musim lengkap lan tingkat cahya sing tepat kanggo ngasilake potong.

Peternak tanduran sing pengin ngasilake wiji biasa nindakake kanthi ngisolasi siji tanduran mariyuana wadon saka liyane saka potong, banjur mbabarake serbuk sari saka tanduran lanang saka galur padha. Serbuk sari saka tanduran lanang nyebabake produksi wiji ing tanduran wadon, lan wiji kasebut banjur didol menyang petani ing mangsa ngarep. Dheweke duwe kesempatan 50/50 kanggo ngasilake hemp tinimbang tanduran mariyuana, nanging yen diprodhuksi dening peternak sing duwe reputasi, tanduran sing ditanam saka wiji biasa kudu bener kanggo ngetik.

Wiji Ganja Feminized

Wiji ganja femininisasi diprodhuksi nggunakake proses sing rada beda. Tinimbang ngidini tanduran lanang kanggo polinasi wadon, petani bisa ngindhuksi tetanduran wadon kanggo herm metu, biasane dening tundhuk marang kahanan akeh ngepenakke. Tanduran wadon banjur wiwit ngasilake serbuk sari, kaya tanduran lanang, lan bisa digunakake kanggo nyerbuki tanduran wadon liyane. Amarga wiji sing diasilake ora ngemot genetika lanang, wiji kasebut dijamin ngasilake tanduran ganja tinimbang rami.

Wiji Marijuana Autoflower

Wiji autoflower bisa dadi biasa utawa feminisasi. Sing mbedakake saka rong jinis liyane sing wis diterangake yaiku ngemot genetika ora mung siji utawa luwih Cannabis sativa utawa Cannabis indica nanging uga gen ruderalis. Ruderalis ganja Tanduran ngemot THC sithik banget, nanging nduweni sipat sing apik.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Nalika wiji reguler lan feminized mbutuhake musim tuwuh lengkap kanggo ngasilake tunas, wiji autoflower tuwuh luwih cepet. Dheweke ora mbutuhake siklus cahya sing beda kanggo ngalih saka sayuran menyang kuncup, lan biasane luwih angel tinimbang tanduran fotoperiode. Tradeoff yaiku tanduran sing ditanam saka wiji autoflower cenderung luwih cilik.

Ana rong alasan utama petani pengin tuku wiji autoflower. Kaping pisanan tuwuh ing njobo ing wilayah sing musim tanam sing cendhak banget utawa iklim sing atos. Kapindho tuwuh ing jero ruangan ing saindhenging taun, ing ngendi stature tanduran autoflower sing luwih cilik minangka mupangat tinimbang kekurangan, lan ngidini para petani panen pirang-pirang panen saben taun kanggo pasokan tunas sing tetep.

Sing Penting Tuku Wiji sing Bermutu

Preduli saka apa petani pengin wiji biasa, feminized, utawa autoflower, iku penting kanggo tuku saka bank winih biso dipercoyo, ora saka toko tuwuh acak utawa, malah luwih elek, kanca lokal sing mung tatu munggah karo sawetara tunas seedy. Miwiti kanthi wiji sing bermutu minangka siji-sijine cara kanggo ngrampungake tanduran sehat sing ngasilake tunas sing sugih THC. Iku worth mbuwang sethitik liyane dhuwit kanggo mesthekake mangsa bakal miwiti ing sikil tengen.

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...