Sindikasi

Pasar Komponen Aftermarket Rong Wheeler & Consumables siap nggedhekake luwih saka 7.8% CAGR Sajrone Ramalan nganti 2021 - 2031

dodolan global saka komponen rodha loro & consumables disetel kanggo regane ing liwat $ 26.1 milyar ing 2021, miturut Future Market Insights (FMI). Pasar wis siap kanggo nggedhekake ing liwat 7.8% CAGR amarga tambah akeh dodolan roda loro ing saindenging jagad.

Miturut Future Market Insights, nambah adopsi roda loro kanggo panggunaan pribadi yaiku nyetel panjaluk dhuwur kanggo komponen aftermarket lan bahan konsumsi kanggo roda loro. Penjualan roda loro saya mundhak kanthi cepet ing negara berkembang kayata India, Indonesia, Vietnam, lan Brasil.

Kajaba iku, tambah akeh komponen lan bahan bakar kanggo roda loro ing China, Jepang, AS lan Jerman bakal nggawe kesempatan tuwuh sing apik kanggo pasar. Minangka panaliten, Asia Pasifik bakal nyekel saham paling gedhe 57.1%, ngiring dening Eropah karo 21.8% liwat 2031.

Nyuwun Tuladha Laporan iki @ https://www.futuremarketinsights.com/reports/sample/rep-gb-11733

Komponen roda loro & aftermarket bahan bakar ngalami penurunan volume penjualan ing taun 2020 amarga wabah COVID-19. Panjaluk saka negara-negara utama saya suda amarga dileksanakake kunci dening pamrentah, nanging panjaluk sing diasilake bisa ditindakake dening para pemasok lokal sing disimpen sadurunge pandemi.

Panjaluk komponen & bahan bakar roda loro saya tambah akeh saka segmen motor standar amarga popularitas sepeda standar kanggo panggunaan pribadi.

Produsen utama samesthine bakal nandur modal akeh kanggo ekspansi pasar lan fokus ing riset lan pangembangan sing ana gandhengane karo komponen roda loro lan bahan bakar kanggo entuk daya saing.

Takeaways Key saka Two Wheeler Komponen & Consumables Aftermarket Study

  • Segmen motor standar digambarake bakal terus 26% bagean volume pasar global ing taun 2021 lan bakal terus nuduhake permintaan sing kuat kanggo bahan bakar.
  • Dikarepake kanggo consumables disetel kanggo terus 60% pangsa pasar babagan regane ing pungkasan periode ramalan.
  • Asia Kidul & Pasifik samesthine bakal tetep dadi pasar utama sing didhukung dening mundhake permintaan kanggo roda loro ing wilayah kasebut. Iku samesthine kanggo akun kanggo liwat 34% pangsa pasar ing 2021.
  • Segmen saluran penjualan online disetel mundhak ing CAGR kira-kira 8.1% liwat dasawarsa teka.
  • India berkembang minangka pasar utama, kanthi total US $ 4.5 Bn ing 2021 lan diprediksi bakal ndhaptar 9.4% CAGR ing periode ramalan.

"Nambah adopsi roda loro, utamane ing India, China, lan Jerman, wis meksa produsen nggawe aliansi strategis karo distributor lokal lan dealer independen kanggo nguatake posisi ing industri kasebut. Iki bakal terus nambah permintaan ing pasar, " ngandika analis Future Market Insights.

Sapa sing Menang?

Komponen roda loro & aftermarket sing bisa dikonsumsi akeh banget. pemain Key bakal akun kanggo watara 15-20% saka pangsa pasar.

Kanggo entuk daya saing, perusahaan kasebut bakal nandur modal ing kemajuan teknologi anyar kanggo tuwuhing jaringan distribusi.

Sawetara pemain utama ing industri iki kalebu nanging ora winates ing ZF Friedrichshafen AG, Produk Kinerja Holley, Teknologi Exide, Suku Cadang Mobil Advance, Harley Davidson, Tenneco, Inc., FastBikeGear, Bajaj Auto, Gabriel India Limited, Showa Corporation, KYB Corporation, TVS Motor Company, Foshan Xinmatuo Motorcycle Parts Industrial Company, Hero Motocorp Ltd., Yamaha Motor Company Ltd., Hella KGaA Hueck & Co, OSRAM Licth AG, BMW Group, BITUBO Srl

Download Brosur PDF @ https://www.futuremarketinsights.com/reports/brochure/rep-gb-11733

Two Wheeler Komponen & Consumables Aftermarket dening Kategori

Miturut Tipe Roda Loro:

  • Sepeda motor standar
  • Pit motor Pit motor
  • Olahraga Sepeda Olahraga
  • Skuter standar
  • Maxi Scooter Kab
  • Moped

Miturut Tipe Produk:

  • komponen
    • Suntik Bahan Bakar
    • Filter Bahan bakar
    • Filter Udara
    • Bantalan Rem
    • Sepatu Brake
    • Rem Kaliper
    • Akselerator & Kabel Rem
    • Motor Starter Listrik Kab
    • Plate Kopling
    • Rantai & Sprocket
    • baterei
    • Lampu Lampu
    • Nguripake Indikator Bulb
    • Patch Spark
    • Coil Ngilangi
    • Shock Absorber
    • Seat
    • Exhaust Muffler
    • mirror
    • Ban
  • Kepiye
    • Sampo ngumbah
    • Reresik Polandia
    • Coolant
    • Minyak Minyak

Dening Sales Channel:

  • Dealer Resmi
  • Dealer Independen
  • online

Dening Wilayah:

  • Amerika Utara
  • Amerika Latin
  • Eropah
  • Asia Wétan
  • Asia Kidul & Pasifik
  • Timur Tengah lan Afrika (MEA)

Poin-poin Kunci sing Dicakup ing Komponen Roda Loro & Aftermarket Konsumsi

  • Prakiraan pasar lan ramalan 2016-2031
  • Pembalap utama lan larangan sing mengaruhi wutah pasar
  • Analisis Segmen, Wicaksana Negara, lan Wicaksana Wilayah
  • Pemetaan Kompetisi lan Benchmarking
  • Pangsa merek lan Analisis Pangsa Pasar
  • Inovasi Produk Utama lan Iklim Regulasi
  • Dampak COVID-19 ing XYZ lan Cara Navigasi
  • Rekomendasi ing Key Winning Sastranegara

Kanggo More Related [email dilindhungi]

https://beyondher.mn.co/posts/22528307
https://synkretic.mn.co/posts/22528318
https://wecanchat.mn.co/posts/22528323
https://bipolarjungle.mn.co/posts/22528331
https://mayokodozite.tribe.so/post/automotive-lead-acid-battery-market-by-technology-application-geography—a–6256b75bb095965f414b6412
https://www.launchora.com/story/automotive-lead-acid-battery-market
https://www.homify.co.uk/ideabooks/8733140/automotive-lead-acid-battery-market-future-trends-industry-size-and-forecast-to-2031

Babagan Insight Market Market (FMI)

Future Market Insights (FMI) minangka panyedhiya utama layanan intelijen pasar lan konsultasi, nglayani klien ing luwih saka 150 negara. FMI kantor pusat ing Dubai, lan duwe pusat pangiriman ing Inggris, AS lan India. Laporan riset pasar lan analisis industri paling anyar saka FMI mbantu bisnis ngatasi tantangan lan nggawe keputusan kritis kanthi yakin lan jelas ing tengah-tengah kompetisi. Laporan riset pasar sing disesuaikan lan sindikasi menehi wawasan sing bisa ditindakake sing bisa nyebabake wutah sing lestari. Tim analis sing dipimpin pakar ing FMI terus-terusan nglacak tren lan acara sing muncul ing macem-macem industri kanggo mesthekake yen klien kita nyiapake kabutuhan konsumen sing terus berkembang.

Contact Us

Nomer Unit: 1602-006
Teluk Jumeirah 2
Nomer Plot: JLT-PH2-X2A
Menara Danau Jumeirah
Dubai
Uni Emirat Arab
LinkedInTwitterblog



Link sumber

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...