Sindikasi

Pasar Kit Uji Ovulasi Digital AS samesthine bakal tuwuh ing CAGR pasar 9.6% sajrone ramalan (2021-2031)

Tes ovulasi digital mbantu wanita ngoptimalake kemungkinan ngandhut kanthi alami kanthi ngenali rong dina paling subur ing siklus menstruasi kanthi ngukur owah-owahan ing tingkat hormon luteinizing (LH), sing penting kanggo parameter kesuburan. Miturut Future Market Insights (FMI). Pasar alat tes ovulasi digital AS dikira-kira $ 80 Mn ing taun 2021, lan samesthine bakal tuwuh ing CAGR pasar 9.6% sajrone ramalan (2021-2031)

Sawetara piranti digital sing kasedhiya ing pasar duwe fitur canggih kayata konektivitas menyang Bluetooth utawa countdown cerdas. Clearblue, First Response lan EPT minangka sawetara merek kit tes ovulasi digital sing paling populer sing kasedhiya ing pasar AS.

Kanggo ngerteni luwih akeh babagan pasar, njaluk conto iki[email dilindhungi] https://www.futuremarketinsights.com/reports/sample/rep-gb-13241 

Nambah daya beli lan nambah kesadaran konsumen babagan kesehatan wanita minangka rong faktor sing dikarepake bisa nyebabake tuwuhing pasar kit tes ovulasi digital ing AS.

Contone, asosiasi meteng Amerika bebarengan karo mitra pendidikan Fairhaven Health LLC nuntun tes ovulasi kanggo pasangan sing nyoba ngandhut. Iki diantisipasi bisa nambah tuwuhing pasar kit tes ovulasi digital.

Mundhak demografi meteng sing sepisanan lan nyuda tingkat kesuburan, uga mundhak tingkat penghasilan sing bisa digunakake lan kemajuan tes ovulasi minangka sawetara faktor utama sing nyebabake tuwuhing pasar kit ovulasi digital ing AS.

Pandemi COVID-19 nduwe pengaruh signifikan babagan penjualan alat tes ovulasi digital. Kunci nasional lan rantai pasokan sing kaganggu wis mbatesi kasedhiyan produk kasebut. Pandemi ing sawetara wulan pisanan taun 2020 duwe pengaruh negatif ing pasar kit tes ovulasi digital.

Kanggo Informasi babagan Pendekatan Riset sing Digunakake Ing Laporan, Panjaluk [email dilindhungi] https://www.futuremarketinsights.com/toc/rep-gb-13241 
Takeaways Key saka Pasinaon Pasar Kit Ovulasi Digital AS

  • Kit tes bermerek samesthine bakal ndominasi pasar kit tes ovulasi digital AS, mundhak ing CAGR udakara 9.3%.
  • Penjualan institusi samesthine bakal nyekseni wutah sing signifikan kanthi akses sing luwih gampang kanggo pasien sing nyopir CAGR udakara 8.8%.
  • Panggunaan piranti tes ovulasi digital ing omah kanggo entuk daya tarik amarga nyuda stres sing digunakake sajrone siklus menstruasi.
  • Biaya sing relatif luwih dhuwur kanggo potensial mbatesi dodolan varian digital kit tes ovulasi ing negara kasebut.

Sapa sing Menang?

Pasar AS disetel kanggo nggedhekake banget amarga tambah akeh kelainan kesuburan lan adopsi kit tes ovulasi digital. Salajengipun, kemajuan ing kit tes ovulasi digital samesthine bakal nambah permintaan pasar.

Produsen saiki fokus ing ngrancang penawaran novel sing bisa menehi asil sing luwih apik kanthi biaya sing luwih murah, uga nyedhiyakake output sing gampang lan dipercaya. Produsen utama mlebu perjanjian kemitraan strategis ing industri kasebut kanggo nggedhekake portofolio produk ing AS

  • Ing 2017, Sugentech, produsen alat tes ovulasi digital utama mlebu kemitraan strategis karo CGETC, Inc., perusahaan pemenuhan konsumen lan pemasaran sing ana ing AS

Aliansi bisnis tujuane kanggo ndhukung distribusi portofolio produk ing saindenging negara lan para pemain sing berkembang nambah kemitraan kanggo nguatake kehadiran pasar.

  • Contone, Ing Februari 2019 NFI Consumer Healthcare ngembangake perjanjian karo Callitas Health kanggo nyebarake produk merek kayata NFI's ept, kit tes ovulasi Over-the-Counter (OTC) sing unggul ing AS.

Pemain pasar utama sing diliputi FMI kalebu Church & Dwight Co. Inc., Swiss Precision Diagnostics GmbH, Sugentech Inc., Gregory Pharmaceutical Holdings, Inc., iXensor Co. Ltd., Samplytics Technologies Private Limited, Bio-AMD, lan liya-liyane sing nggabungake posisi kasebut. liwat penggabungan, akuisisi lan peluncuran produk anyar.

Pengin luwih Insights?

Future Market Insights nggawa laporan riset lengkap babagan ramalan wutah revenue ing tingkat global, regional, lan negara lan menehi analisis tren industri paling anyar ing saben sub-segmen saka 2016 nganti 2031. Pasar kit ovulasi digital AS dipérang dadi segmen. kanthi rinci kanggo nutupi saben aspek pasar lan menehi pendekatan intelijen pasar lengkap kanggo maca. Panaliten kasebut menehi katrangan babagan pasar kit tes ovulasi digital kanthi rinci babagan produk, nyakup saben aspek pasar kayata (Kit Uji Bermerek lan Kit Tes Label Pribadi), lan saluran distribusi (Penjualan Institusi (Apotek Rumah Sakit, Klinik Ginekologi, Klinik IVF lan Pusat Perawatan Maternity) lan Penjualan Eceran (Apotek Eceran, Toko Obat, Hypermarket & Supermarket lan Penjualan Online)) ing AS

Contact Us
Nomer Unit: 1602-006
Teluk Jumeirah 2
Nomer Plot: JLT-PH2-X2A
Jumeirah Lakes Towers
Dubai
Uni Emirat Arab
LinkedInTwitterblog

 



Link sumber

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar