UCLA ngurmati CEO Delta Air Lines ing Hotel Beverly Wilshire

UCLA ngurmati CEO Delta Air Lines ing Hotel Beverly Wilshire
UCLA ngurmati CEO Delta Air Lines ing Hotel Beverly Wilshire
ditulis dening Harry Johnson

Penghargaan sing misuwur iki diwenehake marang Bastian sajrone nedha bengi gala sing dianakake ing Hotel Beverly Wilshire mewah ing Los Angeles.

Ed Bastian, CEO Delta Air Lines, bubar dianugerahi Penghargaan Kepemimpinan Global John Wooden sing bergengsi dening UCLA Anderson School of Management. Accolade bentenaken iki presented kanggo Bastian sak nedha bengi gala grand dianakaké ing mewah Hotel Beverly Wilshire ing Los Angeles.

Penghargaan kasebut, sing diluncurake ing 2008, ngurmati memori John Wooden (1910–2010), pelatih basket, penulis, lan spesialis kepemimpinan UCLA sing misuwur. Iki diwenehake saben taun marang pimpinan bisnis sing luar biasa sing menehi conto standar kinerja, integritas, lan nilai etika Wooden, uga komitmen kanggo layanan masyarakat. Panampa paling anyar saka penghargaan iki yaiku Brian Cornell (BA '81, CERT '91), sing saiki nyekel jabatan ketua dewan lan pejabat eksekutif ing Target.

Kanggo visi lan kepemimpinan sing luar biasa kanggo nuntun maskapai penerbangan paling tuwa ing negara sing terus-terusan operasi, Bastian wis diajeni karo Penghargaan Kayu 2023 sing bergengsi. Sajrone 25 taun pungkasan, Bastian wis main macem-macem peran kritis ing Delta, kasil navigasi perusahaan liwat wektu sing paling angel lan nuwuhake rasa percaya lan manunggal ing antarane 100,000 tenaga kerja sing kuwat. Ing pimpinane minangka CEO, Delta wis wungu dadi maskapai paling diakoni sacara global.

Dean UCLA Anderson Tony Bernardo, diiringi Caroline W. Nahas, BA '70 lan penasehat senior Korn Ferry, miwiti perayaan sore kanthi ngakoni Pelatih John Wooden, papat sing luar biasa 2023 Wooden fellow, lan sing dihormati, Ed Bastian.

Bernardo nyorot ngarsane Bastian ing tataran minangka sarana kanggo ngakoni prestasi lan accolades minangka pimpinan Delta, kang mung scratched lumahing karir apik banget.

Sajrone dadi pimpinan, Ed Bastian wis sukses mimpin karyawan Delta liwat sawetara periode paling angel ing sajarah perusahaan, kalebu sawise 9/11, bangkrut, lan tantangan terus-terusan ditimbulake dening pandemi COVID-19. Penghargaan ing bengi iki marang dheweke ora mung kanggo kepemimpinan sing luar biasa, nanging uga kanggo pendekatan sing luar biasa. Dheweke terus-terusan prioritize wong kanthi nggawe sharing bathi, ora nindakake pemotongan kerja utawa furlough, nyengkuyung kesetaraan, lan njamin kesejahteraan karyawan lan pelanggan, ujare Bernardo. Kaya pelatih, Ed fokus ing tim lan urip kanthi tujuan sing jelas. Dheweke kanthi sepenuh ati nyengkuyung prinsip kejujuran, integritas, rasa hormat, ketekunan, lan kepemimpinan abdi.

Bastian ngucapake andhap asor lan matur nuwun nalika nampa Penghargaan Kepemimpinan Global John Wooden. Dheweke nuduhake anekdot pribadi babagan kekagumane bapake marang tim UCLA Pelatih Wooden, sing ngadhepi St. Bonaventure, almamater saka Bastian, ing pertandhingan basket. Bapakne Bastian nganggep hak istimewa kanggo saingan karo tim Coach Wooden, utamane amarga Bruins menang.

Ing pungkasan, Bastian ngutip salah sawijining pepatah favorit Pelatih Wooden.

"Gosip sing paling daktresnani yaiku salah sawijining perkara sing dakkarepake yen dheweke ujar nalika pungkasane urip," ujare Bastian. "Sukses ora tau pungkasan. Gagal ora tau fatal. Sing penting wani. Keberanian sing menehi inspirasi kanggo tim kita kanggo ngatasi akeh tantangan sing kita diadhepi, lan keberanian sing bakal terus kita munggah menyang papan sing anyar.

“Aku rumiyin, rumiyin kena lan diajeni kanggo nampa John Wooden Global Kepemimpinan Award,” Bastian rampung.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...