Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Hiburan Industri Hospitality Hotel & Resor News Blanja Olahraga Pariwisata News Wire Plancongan Inggris

Euro Wanita UEFA entuk manfaat kanggo tujuan wisata Inggris sing kurang dikenal

Euro Wanita UEFA entuk manfaat kanggo tujuan wisata Inggris sing kurang dikenal
Euro Wanita UEFA entuk manfaat kanggo tujuan wisata Inggris sing kurang dikenal
ditulis dening Harry Johnson

The UEFA Kejuaraan Eropa Wanita disetel kanggo madhangi wilayah sing kurang dikenal sing dadi tuan rumah game, kayata Yorkshire lan Humber, lan khususe Rotherham. Dolan maring wilayah iki kanggo game bisa nggawe impact ekonomi sing signifikan, nalika nambah gambar panggonan.

Tujuan domestik utama kayata York lan Whitby nyatakake akeh kunjungan menyang Yorkshire lan The Humber. Kanthi pariwisata didorong menyang sawetara wilayah sing dipilih, akeh kutha sing ora digatekake, kanthi Rotherham mlebu ing krenjang iki. Nanging, Rotherham dadi tuan rumah papat game ing Euro Wanita, menehi wilayah kesempatan utama kanggo ngedongkrak profil, nalika mbantu Yorkshire lan The Humber dadi wilayah anjog kanggo pariwisata domestik.

Riset paling anyar ngandhakake yen nalika ngrujuk dodolan tiket saiki lan data pengeluaran domestik bersejarah sing diklumpukake dening Welcome to Yorkshire, 18,032 pengunjung dina sing diprediksi saka wilayah lokal lan domestik kanggo game bisa nggawe pengeluaran tambahan $ 888,977 kanggo Rotherham.

Yorkshire lan The Humber nampa jumlah kunjungan sing padhet ing taun 2021, kanthi 6.9 yuta. Nanging, iku banget lagging yen dibandhingake kunjungan domestik kanggo wilayah South West, kang wis 17.6 yuta.

Ing 2022, analis prédhiksi yen kunjungan domestik menyang Yorkshire lan The Humber bakal tekan 10.6 yuta. Saka udakara 3.7 yuta mundhak kunjungan wiwit taun 2021 nganti 2022, kunjungan domestik (kunjungan sewengi lan dina pariwisata) sing digawe dening game Euros Wanita bisa tanggung jawab nganti 3% kunjungan.

Nalika nggabungake kira-kira rawuh / kunjungan sing digawe ing kabeh wolung game sing ditindakake ing Yorkshire lan The Humber, 135,818 bakal lelungan saka wilayah lokal, lokasi domestik, utawa internasional. Nggunakake pathokan hipotetis saka 75% karcis sing didol kanggo kabeh turnamen, 25.9% karcis bakal dialokasikan kanggo game ing Yorkshire lan The Humber adhedhasar total pengunjung / peserta saiki kanggo game ing Bramall Lane lan Stadion New York.

Nalika nggunakake 60% pathokan peserta kanggo kabeh game ing Yorkshire lan The Humber minangka pengunjung dina luang saka wilayah lokal lan ngluwihi, turis tambahan saka jinis iki bisa nambah $ 4 yuta ing pangeluaran pariwisata kanggo wilayah. Nalika nggunakake pathokan 18% sing duwe tiket dadi turis internasional, miturut laporan dampak UEFA, jinis pariwisata jaban rangkah iki bisa nggawe $ 13.2 yuta ing pengeluaran pariwisata tambahan, nalika ngrujuk angka kehadiran kanthi data belanja sajarah sing diklumpukake dening Welcome to Yorkshire.

Nalika kabeh wilayah Yorkshire lan The Humber samesthine bakal entuk manfaat saka hosting sawetara game, Rotherham stands kanggo nemu hasil paling pinunjul, karo Euros Wanita malah tumindak minangka katalis bisa kanggo Tambah bablas ing pariwisata kanggo wilayah liwat taun teka.

Ora ana tag kanggo kiriman iki.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...