Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Kabar Kawat

Uji Coba Klinis Anyar kanggo Leukemia Limfoblastik Akut Kambuh

ditulis dening editor

JW Therapeutics ngumumake reresik Investigational New Drug (IND) saka National Medical Products Administration (NMPA) China kanggo sinau babagan anti-CD19 autologous chimeric antigen receptor T (CAR-T) produk imunoterapi sel Carteyva® (relmacabtagene autoleucel injection) ing nambani patients diwasa pediatrik lan enom karo leukemia limfoblastik akut sel B relaps utawa refractory (r / r B-ALL).

Leukemia limfoblastik akut sel B (B-ALL) yaiku keganasan sing paling umum ing pediatrik [1]. Resistance kanggo agen kemoterapi nyebabake kambuh lan kemajuan penyakit, lan kaslametan sawise kambuh miskin ing pasien karo B-ALL. Kemoterapi salvage bisa dadi pilihan, nanging ora cukup kanggo nambani penyakit agresif sing kambuh utawa refrakter. Urip jangka panjang diwatesi amarga respon sing ora apik, tingkat remisi sing sithik, lan tingkat kambuh sing dhuwur sawise kemoterapi nylametake. Saiki, ora ana perawatan efektif standar kanggo r / r B-ALL. Transplantasi sel induk hematopoietik allogeneic (allo-HSCT) muncul minangka strategi sing janjeni, nanging tingkat kaslametan jangka panjang isih ora bisa nggayuh kepuasan [2]. Kambuh penyakit sawise terapi tetep tantangan pinunjul, lan opsi perawatan novel isih urgently needed kanggo ndawakake kaslametané long-term kanggo patients karo r / r B-ALL.

Panaliten iki (JWCAR029-006) fase I, open-label, single-arm, studi eskalasi dosis ing China, sing tujuane kanggo ngevaluasi profil safety, khasiat, lan farmakokinetik Carteyva® ing pasien pediatrik lan diwasa enom kanthi r / r B-ALL, lan uga kanggo nemtokake dosis fase II sing disaranake (RP2D).

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...