Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Kabar Kawat

Uji Coba Klinis Ngenani Target Jumlah Pasien kanggo Sinau babagan Penyakit Alzheimer

ditulis dening editor

Synaptogenix, Inc. dina iki ngumumake yen wis rampung ndhaptar target pasien 100 kanggo uji coba klinis Bryostatin-2 sing disponsori dening Institut Kesehatan Nasional ("NIH") sing disponsori Tahap 1b kanggo pasien sing nandhang penyakit Alzheimer lanjut lan cukup abot ("AD). ”). Perusahaan ngarepake ngumumake data topline saka panliten kasebut sajrone kuartal kaping papat 2022.

Synaptogenix uga nglaporake manawa Dewan Pemantau Keamanan Data independen ("DSMB") sing ngawasi uji coba kasebut wis ngonfirmasi ora ana masalah keamanan sing ora ana gandhengane karo obat.

Bryostatin-1 nyebabake peningkatan kognitif sing signifikan banget (skor psikometrik 4.0 SIB ing ndhuwur garis dasar) kanggo pasien sing wis ditemtokake sing nampa Bryostatin-1 tanpa ana Namenda ing rong uji coba pilot 3 sasi sing wis digabung, bubar diterbitake ing peer- artikel sing dideleng (JAD, 2022) - nalika pasien sing diobati karo Placebo ora nuduhake mupangat sing signifikan. Pengobatan Bryostatin-1 saiki wis ditambah kanggo nyakup kaping pindho jumlah dosis (N = 14) ing uji coba kontrol plasebo 6 sasi saiki, ing ngendi enrollment kanthi acak wis dikontrol kanthi ati-ati kanggo garis dasar sing seimbang ing perawatan lan kohort plasebo. Pasien bakal diamati nganti telung sasi sawise kabeh mandheg dosis, amarga entuk manfaat paling ora 30 dina sawise dosis sing diamati sadurunge.

"Kita diwanti-wanti manawa data baris paling dhuwur amarga ing kuartal kaping 4, 2022, bakal nggambarake mupangat sing padha utawa luwih gedhe sing wis diamati kanggo pasien ing kohort sing wis ditemtokake sadurunge wis diobati ing uji coba pilot Fase 2a sadurunge. Ora ana kedadeyan ala sing ana gandhengane karo obat, kaya sing wis diamati karo sawetara strategi terapeutik liyane sing tekan persetujuan Administrasi Pangan lan Narkoba ("FDA") winates kanggo AD, kudu nggampangake langkah-langkah sabanjure menyang sarana klinis. Mupangat paling ora skor SIB 4.0, ing ndhuwur garis dasar, bisa uga migunani sacara klinis, lan mulane duweni potensi kanggo nambani penyakit sing ndasari uga bisa menehi relief gejala, "ujare Daniel Alkon, MD, Presiden lan Kepala Pejabat Ilmiah Perusahaan. .

Alan Tuchman MD, Chief Executive Officer Perusahaan, nyatakake, "Bukti saya akeh lan terus ndhukung Bryostatin-1 minangka perawatan potensial kanggo penyakit Alzheimer. Kita bungah dina iki ngumumake rampung enrollment Phase 2b lan kita ngenteni maca data baris ndhuwur ing pungkasan taun iki.

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...