Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Tujuan Hiburan fashion Rapat (MICE) music News wong tanggung jawab Rusia Keslametan Pariwisata Wisata News Wire Plancongan Ukraine Inggris

Inggris bakal dadi tuan rumah 2023 Eurovision atas jenenge Ukraina

Inggris bakal dadi tuan rumah 2023 Eurovision atas jenenge Ukraina
Inggris bakal dadi tuan rumah 2023 Eurovision atas jenenge Ukraina
ditulis dening Harry Johnson

Sawise Rusia ngluncurake perang agresi tanpa provokasi marang Ukraina, dadi tuan rumah Eurovision 2023 dadi masalah banget kanggo Ukraina.

Ukraina wis dianugerahi Kontes Lagu Eurovision 2023 sawise pemain Ukraina menang Kontes Lagu Eurovision 2022 ing Turin, Italia.

Sawise Rusia dibukak perang unprovoked saka agresi marang Ukraina ing Februari taun iki, hosting saka Kontes Lagu Eurovision 2023 dening Ukraina wis dadi cukup masalah, amarga ana serangan Rusia ing negara pepadhamu.

European Broadcasting Union (EBU) ngetokake statement minggu iki, ngumumake yen Inggris bakal dadi tuan rumah Kontes Lagu Eurovision taun ngarep kanggo Ukraina.

"Uni Penyiaran Eropa (EBU) lan BBC seneng ngonfirmasi manawa Kontes Lagu Eurovision 2023 bakal dianakake ing Inggris atas jenenge penyiar sing menang taun iki, Ukraina," pratelan kasebut diwaca.

"Ukraina, minangka negara sing menang ing Kontes Lagu Eurovision 2022, uga bakal lolos kanthi otomatis menyang Grand Final Kontes sing bakal teka. Kutha Host taun ngarep bakal dipilih ing wulan sing bakal teka sawise proses penawaran bakal diluncurake minggu iki, "tambah EBU.

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Penyiar Ukraina UA: PBC bakal kerja sama karo BBC kanggo ngembangake unsur Ukrainia ing acara kasebut.

Mykola Chernotytskyi, Kepala Dewan Pengurus UA:PBC, ngandika:

"Kontes Lagu Eurovision 2023 ora bakal ana ing Ukraina nanging ndhukung Ukraina. Kita matur nuwun marang mitra BBC amarga nuduhake solidaritas karo kita. Aku yakin yen bebarengan kita bakal bisa nambah semangat Ukrainia ing acara iki lan sepisan maneh nyawiji kabeh Eropah ing babagan nilai-nilai umum perdamaian, dhukungan, ngrayakake keragaman lan bakat.

Perdana Menteri Inggris Boris Johnson nulis ing Twitter yen Presiden Ukraina Vladimir Zelensky, lan dheweke wis setuju minggu kepungkur "yen ngendi wae Eurovision 2023 dianakake, kudu ngrayakake negara lan warga Ukraina."

"Nalika saiki dadi tuan rumah, Inggris bakal ngurmati janji kasebut langsung - lan nggawe kontes sing apik kanggo kanca-kanca Ukrainia," ujare Johnson.

Orkestra Kalush Ukraina menangake Kontes Lagu Eurovision 2022 ing Turin Italia. Inggris dadi nomer loro, dene Spanyol dadi nomer telu.

Cara tradisional, kontes lagu ditindakake ing negara sing menang. Ukraina wiwitane ngumumake kesiapan dadi tuan rumah Kontes Lagu Eurovision ing taun 2023, nanging EBU banjur ujar manawa kemungkinan kanggo nganakake acara kasebut ing Inggris dianggep amarga perang agresi sing ditindakake dening Rusia nglawan Ukraina.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...