Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis angkara Warta Pamrentah News wong Rusia Keslametan teror Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Trending Inggris

Inggris nglarang Aeroflot Rusia

Inggris nglarang Aeroflot Rusia, ngethok bank-bank Rusia
Inggris nglarang Aeroflot Rusia, ngethok bank-bank Rusia
ditulis dening Harry Johnson

Ngatasi House of Commons dina iki, Perdana Menteri Inggris Boris Johnson, ngumumake "paket sanksi ekonomi paling gedhe lan paling abot sing durung tau dideleng Rusia," kanggo nanggepi serangan militer Rusia ing Ukraina. 

New UK sanksi kalebu nglereni bank-bank Rusia saka sistem financial Inggris, mungkasi saka ngakses sterling lan Mbusak pembayaran liwat UK. Ana uga watesan babagan jumlah dhuwit sing bisa ditindakake warga Rusia ing akun bank Inggris.

Pamrentah Inggris uga nglarang maskapai penerbangan bendera Rusia Aeroflot saka mabur, saka lan liwat UK.

"Aku bisa ngonfirmasi manawa ora ana apa-apa," Johnson nambahake, menehi tandha tumindak luwih lanjut ing baris kasebut, sing paling mungkin kalebu nggarap sekutu NATO kanggo ngethok Rusia saka sistem pembayaran SWIFT.

UK sanksi uga ngarahake luwih saka 100 entitas lan individu Rusia sing sugih sing duwe hubungan negara, sing uga ditindakake dening Presiden AS Joe Biden saiki. 

Sanksi sing padha uga bakal dileksanakake ing Belarus "kanggo peran ing serangan ing Ukraina," tambah Johnson. 

Ing pidato televisi sadurunge kanggo masarakat Inggris, Perdana Menteri wis menehi tandha sanksi anyar bakal diumumake mengko ing dina sing, dheweke ngarep-arep, bakal "hobble" ekonomi Rusia amarga nyerang "negara sing ramah tanpa provokasi." 

"Kita karo sampeyan, kita ndedonga kanggo sampeyan lan kulawarga, lan kita ana ing sisih sampeyan," ujare Johnson babagan Ukraina.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar