Inggris mungkasi tes COVID-19 kanggo pengunjung sing wis divaksinasi kanthi lengkap

Inggris mungkasi tes COVID-19 kanggo pengunjung sing wis divaksinasi kanthi lengkap
Perdana Menteri Inggris, Boris Johnson
ditulis dening Harry Johnson

Saiki, nalika tekan ing Inggris, pengunjung internasional sing wis divaksinasi kudu njupuk tes aliran lateral sadurunge dina rong dina, dene wong sing ora divaksinasi lan jab sing ora disetujoni dening panguwasa Inggris kudu njupuk rong tes PCR - siji. ing dina loro lan liyane ing dina wolung - lan ngalami karantina hotel.

Print Friendly, PDF & Email

Ngomong karo media sajrone kunjungan dina iki menyang Rumah Sakit Universitas Milton Keynes, ing Buckinghamshire, Perdana Menteri Inggris Boris Johnsonn wis ujar manawa "negara iki mbukak kanggo bisnis, mbukak kanggo lelungan," nalika ngumumake manawa pengunjung internasional sing wis divaksinasi kanthi lengkap nglawan COVID-19 bakal bisa ngliwati tes koronavirus nalika teka ing Inggris.

"Sampeyan bakal weruh owah-owahan supaya wong-wong sing teka ora kudu tes maneh ... yen wis divaksinasi kaping pindho," ujare PM.

Johnson, sing bubar nemokake awake dhewe bakal kelangan jabatan paling dhuwur amarga skandal 'Partygate', ujar manawa, amarga "keputusan angel" lan "telpon gedhe" pamrentahane. UK wis dadi "ekonomi lan masyarakat sing paling mbukak ing Eropa."

Johnson wis ngadhepi kritik saka masarakat, anggota parlemen oposisi, lan kanca-kancane ing partaine dhewe, amarga diduga ngerti utawa partisipasi ing pesta staf Downing Street sing ora sah nalika ana kunci kunci 2020 COVID-19.

Sawise skandal kasebut, Boris Johnson ngumumake manawa meh kabeh larangan COVID-19 bakal dibatalake ing Inggris, kalebu prentah nganggo topeng lan saran kerja saka omah. PNS senior Sue Gray didakwa nindakake penyelidikan lan bakal nerbitake laporan minggu iki.

PM ora nemtokake tanggal owah-owahan bakal ditindakake lan ora menehi katrangan luwih lengkap. Nanging, Sekretaris Transportasi Grant Shapps bakal nggawe statement mengko.

Saiki, nalika rawuh ing UK, Pengunjung internasional sing wis divaksinasi kanthi lengkap kudu njupuk tes aliran lateral sadurunge pungkasan dina kaping pindho, dene wong sing ora divaksinasi lan wong sing ora divaksinasi sing ora disetujoni dening panguwasa Inggris kudu njupuk rong tes PCR - siji dina loro lan liyane ing dina kaping wolu - lan ngalami karantina hotel.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar