Airlines aviation Warta Breaking Travel India News Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Ukraine

Ukraine International Airlines ngevakuasi wong India saka Ukraina

Gambar duweni saka Kedutaan Besar India
ditulis dening Anil Mathur - eTN India

Ukraine International Airlines nggarap rapet karo Kedutaan Besar India ing Ukraina lan panguwasa ing India kanggo nggampangake evakuasi wong India saka Ukraina. Ing wingi esuk, 4 penerbangan wis dirampungake kanggo minggu sing bakal teka lan paling ora 2 maneh ana ing pipa.

Maskapai kasebut kerja sama karo pejabat MEA lan DGCA kanggo mesthekake penerbangan tambahan bisa ditambah kanthi cepet. Pak Sergey Fomenko, Wakil Presiden Eksekutif kanggo Perdagangan ing Ukraine International Airlines ngandika: "Kita setya nyedhiyakake dhukungan paling apik kanggo para wisatawan India sing pengin bali kanthi cepet amarga ana saran paling anyar."

"Kita ngevaluasi kahanan saben dina lan nindakake kabeh sing dibutuhake kanggo mesthekake yen kita prioritasake safety penumpang."

UIA uga nambah kapasitas pesawat ing rute populer Eropa amarga pembatalan sementara penerbangan sawetara operator asing menyang lan saka Ukraina. Saiki, jaringan rute UIA nyakup kabeh tujuan utama Eropa lan penumpang bisa mabur menyang Munich, London, Prague, Barcelona, ​​Larnaca, Milan, Geneva, Vilnius, lan Chisinau.

"UIA ngoperasikake penerbangan saben dina menyang Paris lan Amsterdam, dadi berkat kemitraan codesharing UIA karo KLM/Air France, penumpang diwenehake transit sing trep liwat hub utama Eropa," ujare CEO UIA Yevhenii Dykhne sajrone konferensi pers ing Kementerian Infrastruktur Ukraina. babagan masalah topikal transportasi udara ing Ukraina wingi.

Kajaba iku, UIA lan maskapai partner nyedhiyakake sambungan sing trep liwat Bandara Internasional Boryspil menyang Dnipro, Kharkiv, Lviv, Odesa, lan Zaporishia.

UIA duwe kantor lokal ing New Delhi, dikelola dening Agen Penjualan Umum ing India, STIC Travel Group. "Tim UIA India kita kerja saben jam kanggo nggampangake evakuasi. Kita wis nglayani rute iki kanggo wektu sing suwe lan nyoba sing paling apik kanggo nggarap kabeh spesialis mahasiswa, agen perjalanan, universitas, lan perguruan tinggi, saliyane saluran resmi, kanggo mesthekake yen kabeh wong India sing pengin bali duwe akses menyang penerbangan UIA, ” ujare Mbak Isha Goyal, CEO STIC Travel Group.

#ukraina

#rusia

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Anil Mathur - eTN India

Ninggalake Komentar