Invasi Ukraina ngrusak pariwisata outbound Rusia

Invasi Ukraina ngrusak pariwisata outbound Rusia - gambar saka IMEX

Print Friendly, PDF & Email

Invasi Ukraina ngrusak pariwisata outbound Rusia

Invasi Ukraina ngrusak pariwisata outbound Rusia

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.