Airlines Airport Australia aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Wisata transportasi News Wire Plancongan USA

United Airlines: Penerbangan San Francisco menyang Melbourne diterusake saiki

United Airlines: Penerbangan San Francisco menyang Melbourne diterusake saiki
United Airlines: Penerbangan San Francisco menyang Melbourne diterusake saiki
ditulis dening Harry Johnson

United dina iki ngumumake bali layanan nonstop ing antarane San Francisco lan Melbourne, diwiwiti kanthi telung penerbangan mingguan ing wulan Juni iki. Wiwiti maneh rute iki nglengkapi layanan United sing ana ing antarane Sydney lan hub maskapai ing San Francisco lan Los Angeles. United saiki bakal dadi siji-sijine maskapai AS sing nawakake penerbangan nonstop saka Amerika Serikat menyang Melbourne.

"Kasunyatan manawa kita nahan layanan penumpang saben dina menyang Australia sajrone titik pandemik sing paling murah - lan mung siji-sijine maskapai sing nindakake - nuduhake komitmen kita marang Australia," ujare Patrick Quayle, wakil presiden senior jaringan internasional lan aliansi ing United Airlines. . "Kita seneng nerusake layanan San Francisco menyang Melbourne lan ndeleng masa depan sing cerah kanggo United, Melbourne lan lelungan AS-Australia."

Wiwit Australia ngumumake ing wulan Februari yen negara kasebut bakal mbukak watese kanggo lelungan internasional sawise ditutup meh rong taun, ana wutah sing luar biasa ing panjaluk lelungan saka Amerika Serikat sing duwe kapasitas luwih akeh saka Amerika Serikat menyang Australia tinimbang operator AS liyane. lan maneh layanan San Francisco-Melbourne maskapai bakal nyedhiyani pelanggan karo akses malah luwih kanggo Australia ahead saka periode travel panas sibuk. Kajaba iku, United bubar ngumumake aliansi komersial karo Virgin Australia bakal nawakake panyambungan luwih kanggo tujuan Australia ndhuwur karo penerbangan siji-mandeg trep.  

Airlines wis makarya rapet karo pamaréntah Victorian ing resumption saka layanan iki, uga ing plans luwih jembar kanggo pasar minangka dikarepake terus kanggo tuwuh.

"Kita ndhukung penerbangan internasional langsung menyang Melbourne amarga kita ngerti peran kritis sing ditindakake kanggo ndhukung bisnis Victoria lan nggawe lapangan kerja," ujare Martin Pakula, Menteri Dhukungan lan Pemulihan Industri Victoria. "Duwe luwih akeh penerbangan langsung saka AS tegese luwih gampang pengunjung teka ing Victoria lan nikmati kabeh sing kita misuwur - apa acara olah raga utama, pemandangan panganan utawa institusi budaya."

United wiwit nawakake layanan langsung menyang Melbourne saka Los Angeles ing taun 2014 lan ngluncurake penerbangan nonstop antarane San Francisco lan Melbourne ing wulan Oktober 2019, sadurunge wiwitan pandemik.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar