Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis France Monaco News wong Pariwisata Wisata transportasi News Wire Plancongan

United nambah penerbangan New York-Nice, nambah sambungan Monaco

United nambah penerbangan New York-Nice, nambah sambungan Monaco
United nambah penerbangan New York-Nice, nambah sambungan Monaco
ditulis dening Harry Johnson

United Airlines bakal nambah layanan anyar wiwit 29 April, ngubungake New York/Newark menyang Nice, bandara internasional paling cedhak ing Monaco.

Kanthi penerbangan saben dina anyar lan kursi premium luwih akeh tinimbang operator AS, saiki bakal luwih gampang lan luwih nyaman kanggo Amerika tekan Monaco.

Penerbangan tambahan minangka bagéan saka Airlines ekspansi transatlantik paling gedhe ing sejarahe, utamane amarga pemulihan sing kuat ing permintaan perjalanan Eropa sing dikarepake ing musim panas iki.

Ing minggu ngarep, maskapai bakal nambah utawa nerusake 30 rute transatlantik nonstop, dadi wektu sing cocog kanggo ngunjungi Mediterania - kalebu Monaco.

Wektu kanggo layanan anyar warta macem kanggo Monaco, kang cendhak telung puluh menit drive saka Bandara Côte d'Azur sing apik.

Minangka lelungan looking kanggo ngrameke tonggak kejawab ora kejawab, Monaco nawakake latar mburi kanggo uwal romantis, plesiran kanca utawa preian kulawarga multi-generasi sing wis dawa kasep.

Principality of Monaco minangka warisan ing antarane tujuan mewah sing paling dhuwur. Musim panas iki bakal dadi wektu sing populer kanggo ngunjungi negara pesisir, kanthi bali akeh acara langsung, lawas lan anyar.

Monaco wis misuwur dadi tuan rumah acara unik, kompetisi olahraga, festival, bintang internasional, pameran, balet, konser, kabeh ing setelan fenomenal. Antarane acara utama musim panas iki kalebu:

● Grand Prix Monaco sing misuwur ing donya tanggal 29 Mei minangka salah sawijining acara balapan paling bergengsi ing donya sing narik kawigaten pengunjung saka sak ndonya.

● Festival Musim Panas Monte-Carlo nampilake pertunjukan musik sing gedhe ing wulan Juli lan Agustus.

● Festival Televisi Monte-Carlo taunan kaping 61 bakal dianakake tanggal 17-21 Juni kanthi studio lan platform digital kumpul kanggo Penghargaan Golden Nymph sing bergengsi.

● Eksposisi seni musim panas saka Grimaldi Forum sing dikhususake kanggo karya Christian Louboutin nylidiki hubungane karo Kerajaan.

Iki pengalaman mangsan mung bagéan saka Monaco taun-babak kurban budaya kalebu Monte-Carlo Casino , Oseanografi Museum Monaco, lan Pangeran Palace of Monaco. Antarane penawaran kelas donya, iki nduweni pemandangan panganan sing berkembang kanthi bukaan anyar. Tujuan kasebut uga nduweni komitmen kanggo pembangunan sing lestari lan wis dadi conto ijo nganti pirang-pirang dekade.

Layanan tambah United ing antarane Bandara Internasional Newark Liberty lan Nice tegese para wisatawan duwe pilihan luwih akeh tinimbang sadurunge kanggo tekan Monaco ing musim panas iki. 

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

1 Komentar

  • Niekada nemaniau, kad galiu Buti tokia turtinga po kanggo, kai bandžiau susitvarkyti ir pasirūpinti Savo šeima, žaidžiau loterijoje, nang niekada nepasisekė laimėti, kol nepamačiau komentarų internete, kaip jis padėjo Laimi daug žmonių, po minangka juo netikėjau, nang vis tiek pabandžiau, parašiau senggol žinutę el. paštu po kelių valandų jis atsakė, todėl pasakiau, ko noriu, jis wong patikino sėkmę. jis Taip pat pasakė wong, Ka turėčiau daryti, ir minangka padariau viską, ko jis panjarwa manęs prašė, po kelių valandų jis Dave wong laimingus skaičius ir parodė, kur žaisti, todėl minangka padariau Taip, kaip buvo nurodyta, mano didžiausiai nuostabai laimėjau, € 15 000 000 mln. Esu turtingas ir laimingas, ačiū kunigui salamiui Us pagalbą, dadi tavęs esu niekas. Yen jums reikia jo pagalbos, kad laimėtumėte, galite susisiekti su juo el. paštu [email dilindhungi] ir Tampilan +2348143757229

Share to...