Asosiasi Warta Breaking Travel negara | wilayah Warta Pamrentah Maldives News

UNWTO Ketemu ing Maladewa kanggo ngrembug Pariwisata Asia Pasifik

UNWTO Maldives
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Rapat gabungan kaping 34 UNWTO Komisi kanggo Asia Wétan lan Pasifik lan kanggo Asia Kidul, dumadi ing Maladewa.

Ing donya gambar-sampurna, mung Maladewa bisa nuduhake Rapat gabungan kaping 34 saka UNWTO Komisi kanggo Asia Wétan lan Pasifik lan UNWTO Komisi kanggo Asia Kidul (CAP-CSA ke-34), sing dianakake minangka tujuan ing wilayah kasebut wiwit nampani turis internasional.

Kanggo mayuta-yuta wong ing Asia lan Pasifik, pariwisata minangka garis urip sing penting. Iki khusus bener ing negara tuan rumah iki UNWTO acara, Maldives.

Wilayah kasebut kena pisanan lan paling angel kena pengaruh pandemi ing pariwisata amarga akeh negara sing nglarang larangan sing ketat kanggo lelungan. Saiki, minangka UNWTO data negesake kenaikan 64% ing kedatangan internasional ing kuartal pertama 2022 dibandhingake karo 2021, patemon tingkat dhuwur para pimpinan sektor nemtokake tantangan lan kesempatan utama ing ngarep.

UNWTOKarya ing Wilayah

UNWTO Sekretaris Jenderal Zurab Pololikashvili nyedhiyakake ringkesan tren lan statistik pariwisata, kanggo wilayah kasebut lan global, banjur nganyari babagan karya Organisasi ing sawetara wulan wiwit rapat Komisi Gabungan sadurunge (sing dianakake dening Spanyol ing 2021). Dheweke negesake pentinge kerja sama kanggo ngilangi larangan lelungan, kanthi kunci koordinasi kanggo miwiti maneh pariwisata lan kanggo mulihake kapercayan ing lelungan internasional. "Kanggo mayuta-yuta wong ing Asia lan Pasifik, pariwisata minangka garis urip sing penting. Wangsulane iku penting lan kudu adhedhasar pilar inklusi lan kelestarian, kanggo entuk manfaat kanggo kabeh", ujare.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...