Asosiasi negara | wilayah Warta Pamrentah Italia News Spanyol Pariwisata

UNWTO Majelis rampung karo Sorrento Call to Action

Sorrento telpon kanggo tumindak
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Summit Pariwisata Pemuda Global minangka langkah pertama sing penting, kanggo UNWTO, supaya bakat enom saka saben wilayah bakal didhukung.

Telpon Sorrento kanggo Tumindak diadopsi ing dina pungkasan saka puncak landmark, sajrone simulasi UNWTO Majelis Umum, lan ditandatangani dening 120 peserta saka 57 negara umur antarane 12 lan 18.

Iki digawe adhedhasar diskusi saka seri webinar ing ngendi para peserta enom sinau lan nuduhake pikirane babagan sawetara masalah utama sing diadhepi pariwisata saiki, ing antarane yaiku inovasi lan digitalisasi, polusi plastik, lan relevansi olahraga, budaya, lan gastronomi kanggo tujuan. Dokumen kasebut ngluwihi ngerteni manawa swara para pemuda kudu dikonsultasi ing nggawe kebijakan lan malah nyatakake yen wong enom saiki kudu dadi peserta aktif ing saben tahapan proses pengambilan keputusan ing kabeh sektor pariwisata.

Teks pungkasan diadopsi kanthi 52 panemu sing apik sajrone simulasi a UNWTO Majelis Umum. Simulasi Majelis Umum dibuka kanthi intervensi tingkat dhuwur kanthi langsung lan liwat pesen video saka Paus Fransiskus, Menteri Pariwisata Italia Massimo Garavaglia, UNWTO Sekretaris Jenderal Zurab Pololikashvili, Menteri Luar Negeri lan Kerjasama Internasional Italia Luigi Di Maio, Menteri Kabijakan Pemuda Italia Fabiana Dadone, lan Utusan PBB kanggo Pemuda Jayathma Wickramanayake. 

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...