Asosiasi Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis angkara Warta Pamrentah Hak-hak manungsa Rapat (MICE) News wong Rusia Keslametan teror Pariwisata News Wire Plancongan Ukraine

UNWTO kanggo nganakake Majelis Umum darurat babagan penundaan keanggotaan Rusia

UNWTO kanggo nganakake Majelis Umum darurat babagan penundaan keanggotaan Rusia
UNWTO kanggo nganakake Majelis Umum darurat babagan penundaan keanggotaan Rusia
ditulis dening Harry Johnson

The UNWTO Executive Council has decided to hold an extraordinary UNWTO General Assembly to address the suspension of the membership of the Russian Federation. The first ever Extraordinary UNWTO General Assembly will be convened in the coming days. This was the first time in the history of UNWTO that the Executive Council met to address a request to consider suspending a Member from the Organization.

Dianakaké ing Madrid ing panyuwunan saka sawetara UNWTO Anggota, Dewan Eksekutif ketemu ing tengah-tengah keprihatinan global lan kutukan kanggo tumindak sepihak saka Russian Federation.

“War is never a solution! Not now, and not ever. But it is evident that not everybody is committed to this ideal,” said UNWTO Secretary-General Zurab Pololikashvili. He added: “For this reason, UNWTO – and me as the voice of the Organization – must be loud and clear: If you are a Member, then you commit to our rules. And you must embrace our values. So, when Members go against our goals, there must be consequences.”

Agresi marang Ukraina ora konsisten karo Piagam PBB lan nglanggar tujuan dhasar saka UNWTO kaya sing ana ing Artikel 3 Statuta, sing nyatakake "promosi lan pangembangan pariwisata kanthi tujuan kanggo nyumbangake pembangunan ekonomi, pemahaman internasional, perdamaian, kamakmuran lan ngurmati universal, lan netepi, hak asasi manungsa", minangka prinsip dhasar. saka Organisasi.

Nguatake pamrentah global

UNWTO stands fully behind the resolution of the UN General Assembly and the vote of the UN Human Rights Council. The sovereignty, political independence and territorial integrity of Ukraine, within its internationally recognized borders must be upheld, and the call of the United Nations for peaceful resolution of the conflict, must be followed.

Minggu kepungkur, Majelis Umum Perserikatan Bangsa-Bangsa milih akeh banget kanggo milih Resolusi sing nuntut Rusia "langsung, rampung lan tanpa syarat mbatalake kabeh pasukan militer saka wilayah Ukraina ing wates sing diakoni sacara internasional". UNGA negesake maneh pentinge Piagam PBB ing promosi hukum ing antarane negara.  

Uga minggu kepungkur, Dewan Hak Asasi Manusia PBB ngukum tumindak kasebut Russian Federation "ing istilah sing paling kuat". Anggotane milih milih komisi khusus kanggo nyelidiki tuduhan pelanggaran hak asasi manungsa kalebu kemungkinan kejahatan perang ing Ukraina.

In accordance with its Statutes, the UNWTO General Assembly alone has the sovereign responsibility to decide on the suspension of membership of any Member State, if it found that the Member persists in a policy contrary to the fundamental aims of the Organization, as enshrined in article 3 of its Statutes.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...