Rega tiket atraksi US wis skyrocketed ing pungkasan 5 taun

Rega tiket atraksi US wis skyrocketed ing pungkasan 5 taun
Rega tiket atraksi US wis skyrocketed ing pungkasan 5 taun
ditulis dening Harry Johnson

Museum Seni Metropolitan minangka museum kanthi kenaikan rega tiket paling dhuwur wiwit 2017. Sawise ngoperasikake kabijakan mlebu 'pay-as-you-feel', wis ngetrapake biaya $25 kanggo tiket dina kanggo wong diwasa wiwit taun 2018.

Print Friendly, PDF & Email

Apa rega fun ing Amerika?

Panaliten anyar wis ngumumake atraksi endi sing duwe inflasi rega tiket paling dhuwur wiwit taun 2017 lan tetep rega sing padha.

10 museum paling dhuwur kanthi kenaikan rega tiket paling dhuwur wiwit 2017:

UrutanmuseumLokasiRega Tiket 2017Rega Tiket SaikiBedane rega% nambah
1Museum Seni MetropolitanNew York$0$ 25$ 25
2Museum Seni Modern Fort WorthTexas$ 10$ 16$660%
3Museum Seni CrockerCalifornia$ 10$ 15$550%
4Taman Chihuly lan KacaWashington$ 24$ 32$833.33%
4Museum Isabella Stewart GardnerMassachusetts$ 15$ 20$533.33%
6USS MidwayCalifornia$ 20$ 26$630%
7Museum Seni RupaTexas$ 15$ 19$426.67%
8Philadelphia Museum of ArtPennsylvania$ 20$ 25$525%
8Neue Galerie New YorkNew York$ 20$ 25$525%
8Museum Norton SimonCalifornia$ 12$ 15$325%
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar