aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan News Sustainable Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA

US Travel grafik cara maju kanggo industri travel

gambar duweni Danilo Bueno saka Pixabay

US Travel nampani atusan menyang Stasiun Union DC kanggo wawasan babagan tantangan lan kesempatan industri.

Siji takeaway cetha saka Plancongan AS Konferensi Mobilitas Perjalanan Masa Depan Asosiasi: Kelestarian lan inovasi ora mung tembung kunci, nanging minangka pilar utama pertumbuhan industri ing taun-taun sing bakal teka.

Sajrone acara sedina muput ing Stasiun Union Washington, DC tanggal 20 September, pimpinan saka sawetara perusahaan lelungan, transportasi lan teknologi paling gedhe ing Amerika gabung karo pejabat umum supaya jelas yen nalika lelungan mundhak, mula berkembang kanggo ngatasi panjaluk konsumen sing owah-owahan lan kelestarian lingkungan. . Pembicara njelajah masalah sing kritis kanggo mobilitas lelungan lan pengalaman lelungan sing bakal teka, kalebu kelestarian, lelungan tanpa gesekan lan aman, tren sing berkembang lan teknologi inovatif.

Acara dibukak kanthi diskusi antarane Asosiasi Plancongan AS Presiden lan CEO Geoff Freeman lan CEO MGM Resorts International lan Presiden Bill Hornbuckle babagan langkah-langkah kelestarian inovatif sing ditindakake dening industri pariwisata Las Vegas, uga kabijakan jangka pendek sing dibutuhake kanggo nggawe landasan kanggo masa depan sing luwih kuat lan lestari kanggo industri kasebut. negoro.

Nalika pilihan lelungan sing lestari, kayata kendaraan listrik, dadi luwih umum ing wilayah kutha, dadi prioritas asosiasi kanggo nggedhekake akses ngisi daya menyang kabeh wilayah ing negara kasebut. Ing obrolan fireside karo US Travel Association Executive Wakil Presiden Public Affairs lan Kebijakan Tori Emerson Barnes, Enterprise Holdings Presiden lan CEO Chrissy Taylor nandheske perlu kanggo pendekatan kabèh-saka-industri kanggo mesthekake infrastruktur EV bisa diakses kanggo kabeh Amerika.

"We kudu nggawe manawa ana infrastruktur ing tetanggan ngendi wong manggon," ngandika Taylor. "Pengisian daya lan infrastruktur kudu adil kanggo kabeh, ora mung ing koridor utama."

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Taylor disebut-sebut push cepet Enterprise kanggo electrified armada mobil rental lan familiarize basis pelanggan karo EVs-an ngakoni yen elektrifikasi minangka masa depan industri mobil rental.

"Kendaraan listrik ana ing kene kanggo tetep," ujare Brendan Jones, Presiden Blink Charging, perusahaan sing mimpin panyebaran infrastruktur kendaraan listrik.

Saliyane elektrifikasi kendaraan, otomatisasi minangka topik utama diskusi. Gil West, Chief Operating Officer of Cruise, nuduhake video sing menarik babagan kendharaan otonomi perusahaan sing njupuk penumpang ing dalan-dalan San Francisco.

"Iku wayahe luar biasa ing wektu kanggo nonton lair saka mode transportasi anyar," ngandika West.

Telpon Taylor kanggo industri lelungan sing luwih sambung lan sustainable banjur diucapake dening Penasihat Senior Gedung Putih lan Koordinator Implementasi Infrastruktur Mitch Landrieu. Ing pangandikane, Landrieu nyoroti peran sing bisa ditindakake proyek investasi infrastruktur kanggo nggawe lapangan kerja lan nguatake komunitas.

"Iku ora mung babagan mbangun kreteg, nanging babagan sapa sing mbangun, apa sing digawe, menyang ngendi lan komunitas apa sing bisa ngakses," ujare Landrieu. "Iki babagan ngangkat Amerika lan maju generasi dheweke."

Konferensi Future of Travel Mobility uga nyatakake owah-owahan ing preferensi konsumen minangka prentah kanggo maju pilihan lelungan sing luwih lestari. Pembicara ing diskusi panel nerangake carane komitmen lingkungan perusahaan lan owah-owahan pangarepan lelungan bakal impact lelungan, lan carane industri bisa ngrembaka ing mangsa luwih sustainable.

"Para lelungan saya kepengin nindakake perkara sing bener nalika nerangake lelungan sing lestari lan tanggung jawab," ujare Sangeeta Naik, Kepala Kemitraan & Pemasaran Strategis Global, American Express Travel. "Pelanggan kita nuntut iki lan tanggung jawab kita kabeh."

"Pelanggan lelungan bisnis ndeleng kelestarian minangka titik nggawe keputusan," tambah Jean Garris Hand, Wakil Presiden Global ESG, Hilton. "Pelanggan perusahaan kita pengin selaras karo sesama, organisasi sing didorong kanthi tujuan minangka mitra."

Penting banget kanggo industri ngleksanakake pilihan lelungan sing luwih lestari amarga lelungan bisnis nyepetake. Miturut ramalan US Travel, bakal bali maneh kanggo bisnis ing paruh kapindho 2022 lan 2023.

Pembicara ing Future of Travel Mobility umume setuju karo proyeksi US Travel yen lelungan bisnis, sanajan alon-alon pulih, bakal nguatake ing wektu sing cedhak. Ing diskusi karo Ketua Nasional Asosiasi Perjalanan AS lan Presiden Carnival Cruise Line Christine Duffy, CEO American Airlines Robert Isom duwe bantahan tegas marang wong-wong sing prédhiksi lelungan bisnis ora bakal bali sawise pandemi.

"Sampeyan salah, salah, salah nalika nerangake perjalanan bisnis lan penerbangan," ujare Isom.

Nalika panjaluk lelungan luang kuwat lan prakiraan pertumbuhan jangka pendek bisnis lelungan bisnis kuwat, US Travel wis nyiapake kanggo angin gedhe amarga permintaan sing diantisipasi - ditambah karo inflasi sing dhuwur lan rega bahan bakar sing fluktuatif - nyebabake ancaman kanggo pertumbuhan industri ing mangsa ngarep lan upayane entuk kelestarian sing luwih gedhe.

"Nalika industri terus ngadhepi alangan kanggo pemulihan lengkap, konferensi Future of Travel Mobility minangka kesempatan emas kanggo ngetrapake kabijakan sing kritis kanggo masa depan sing luwih lestari lan inovatif kanggo mobilitas lelungan," ujare Freeman. "Kanthi nggabungake lelungan lan pamimpin pamikiran pamrentah, kita bisa njamin keselarasan babagan masalah utama sing bakal nggawe perjalanan luwih kompetitif lan lestari ing pirang-pirang dekade sing bakal teka."

Speaker pungkasan dina iki, Rep. Sam Graves, Anggota Peringkat Komite DPR AS babagan Transportasi lan Infrastruktur, ninggalake wong akeh sing kudu diantisipasi: tagihan reauthorization Administrasi Penerbangan Federal sabanjure.

"We are njupuk informasi lan gagasan saka stakeholder saiki, nanging kita mbokmenawa ora bakal miwiti proses nganti awal taun sabanjuré," ngandika Graves, hinting sing Bill bisa njupuk wangun ing mangsa panas sabanjuré.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...