Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Pelayaran Kuliner budaya Tujuan Hiburan Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Resorts Parks tema Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA

Negara-negara AS kanthi permata perjalanan sing paling didhelikake

Negara-negara AS kanthi permata perjalanan sing paling didhelikake
Monumen Nasional Menara Iblis ing Wyoming
ditulis dening Harry Johnson

Siji bisa uga nggawe dhaptar ember kabeh mung kalebu papan wisata paling misuwur ing Amerika

Amerika Serikat minangka negara ekspansif kanthi akeh sing bisa ditawakake, dadi harta karun sing sejati kanggo para wisatawan domestik lan pengunjung internasional.

Nyatane, siji bisa uga nggawe dhaptar ember kabeh mung kalebu papan wisata paling misuwur ing Amerika.

Jembatan Golden Gate lan Las Vegas Strip ing West Coast, Times Square lan Walt Disney World Resort ing Timur dikenal ing saindhenging donya.

Nanging kepiye babagan permata sing didhelikake - atraksi wisata AS sing kurang dikenal sing durung dirungokake dening para wisatawan?

Panaliten industri anyar nganalisa total atraksi ing saben negara bagian AS kaya sing kadhaptar ing Tripadvisor.

Jumlah atraksi sing kadhaptar minangka 'permata sing didhelikake' uga dipikolehi lan diwilang minangka persentasi saka total atraksi, kanggo mbukak negara-negara AS minangka asal saka permata sing paling didhelikake.

Dadi, bagean ing Amerika Serikat sing paling akeh sing ora misuwur nanging kudu dideleng?

Negara AS kanthi permata perjalanan sing paling didhelikake

  1. Alaska - Objek Wisata Permata Sing Didhelikake - 309, Total Objek Wisata - 2,823, % Objek Wisata Permata Sing Didhelikake - 10.95%
  2. Wyoming - Objek Wisata Permata Sing Didhelikake - 114, Total Objek Wisata - 1,486,% Objek Wisata Permata Sing Didhelikake - 7.67%
  3. Utah - Objek Wisata Permata Sing Didhelikake - 217, Total Objek Wisata - 3,108, % Objek Wisata Permata Sing Didhelikake - 6.98%
  4. Hawaii - Objek Wisata Permata Sing Didhelikake - 424, Total Objek Wisata - 6,123, % Objek Wisata Permata Sing Didhelikake - 6.92%
  5. Maine - Objek Wisata Permata Sing Didhelikake - 209, Total Objek Wisata - 3,378, % Objek Wisata Permata Sing Didhelikake - 6.19%
  6. South Dakota - Objek Wisata Permata Sing Didhelikake - 70, Total Objek Wisata - 1,161, % Objek Wisata sing Didhelikake - 6.03%
  7. New Mexico - Objek Wisata Permata Sing Didhelikake - 157, Total Objek Wisata - 2,731, % Objek Wisata Permata Sing Didhelikake - 5.75%
  8. Tennessee - Objek Wisata Permata Sing Didhelikake - 300, Total Objek Wisata - 5,283, % Objek Wisata Permata Sing Didhelikake - 5.68%
  9. South Carolina - Objek Wisata Permata Sing Didhelikake - 269, Total Objek Wisata - 4,833, % Objek Wisata Permata Sing Didhelikake - 5.57%
  10. Idaho - Objek Wisata Permata Sing Didhelikake - 92, Total Objek Wisata - 1,676, % Objek Wisata sing Didhelikake - 5.49%

Ing Panggonan pisanan iku Alaska kanthi 10.95% atraksi sing dianggep minangka 'permata sing didhelikake', kalebu Gletser Mendenhall lan Pulo Kodiak. Dikenal kanthi mujur nengen dramatis sing nampilake gletser lan fjord es, Alaska misuwur minangka negara bagian AS sing paling adoh. Jarak iki tegese akeh bagean ing negara sing angel dituju, tegese akeh papan sing kurang dikenal sing nunggu ditemokake. 

Njupuk Panggonan liya iku negara saka Wyoming kanthi 7.67% atraksi negara diklasifikasikake minangka 'permata sing didhelikake', kalebu Devils Tower lan Midway Geyser Basin. Kaya Alaska, Wyoming minangka negara sing populer karo turis sing seneng njobo gedhe lan rasa petualangan. 

Negara kanthi jumlah paling dhuwur nomer telu saka permata sing didhelikake yaiku Utah Ing negara iki, mung ing 7% saka atraksi kadhaptar minangka 'permata sing didhelikake.' Utah duwe telung wilayah geografis sing beda-beda lan sejarah sing wis ewonan taun kepungkur, tegese ana petualangan sing bisa ditemokake ing saben pojok. Sawetara atraksi sing sampeyan durung tau krungu kalebu Capitol Reef National Park, Kanarraville Falls, lan Fifth Water Hot Springs.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...