Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Mbangun maneh Resorts Blanja Pariwisata Wisata transportasi News Wire Plancongan USA

Kedatangan pengunjung internasional AS munggah 146.5% ing Mei

Kedatangan pengunjung internasional AS munggah 146.5% ing Mei
Kedatangan pengunjung internasional AS munggah 146.5% ing Mei
ditulis dening Harry Johnson

Mei 2022 Volume Perjalanan Luar Negeri Internasional (Keberangkatan Pengunjung Warga AS) saka Amerika Serikat gunggunge 6,853,148

Miturut data paling anyar sing dirilis dening Kantor Perjalanan lan Pariwisata Nasional Amerika Serikat (NTTO), Volume Perjalanan Inbound Internasional Mei 2022 (Kedatangan Pengunjung) menyang AS gunggunge 4,317,602 - Tambah Taun-Over-Tahun 146.5% lan 64.4% Mei. 2019 Rawuh.

Volume Travel Outbound Internasional Mei 2022 (Keberangkatan Pengunjung Warga AS) saka Amerika Serikat gunggunge 6,853,148 - Tambah Taun-Over-Tahun 87% lan 80% saka budhal Mei 2019.

Data sing dirilis dening Kantor Perjalanan lan Pariwisata Nasional (NTTO) nuduhake yen ing Mei 2022:

Rawuh Internasional menyang Amerika Serikat

  • Total volume pengunjung internasional non-AS menyang Amerika Serikat 4,317,602 mundhak 146.5% wiwit Mei 2021 lan 64.4% saka total pengunjung ing pra-pandemi Mei 2019, mundhak saka 61.5% ing wulan sadurunge.
  • Volume pengunjung jaban rangkah menyang Amerika Serikat 2,022,257 mundhak 199.6% wiwit Mei 2021.
  • Mei 2022 minangka wulan kaping patbelas berturut-turut yen jumlah kedatangan internasional non-AS menyang Amerika Serikat mundhak saben taun.
  • Pengunjung internasional paling akeh yaiku saka Kanada (1,254,125), Meksiko (1,041,220), Inggris (327,526), ​​India (148,547) lan Jerman (129,536). Gabungan, 5 pasar sumber paling dhuwur iki nyumbang 67.2% saka total kedatangan internasional.
  • Mbandhingake tingkat kunjungan 20 pasar sumber paling dhuwur ing Mei 2022 nganti tingkat Mei 2019, pemain paling apik yaiku Chili (+0.7%), Kolombia (-0.7%), Republik Dominika (-7.8%), Peru (- 15.1%) lan Ekuador (-17.4%), nalika pemain paling awon yaiku Jepang (-87.9%), Korea Selatan (-62.3%), Australia (-62.3%), Brazil (-42.0%), lan Argentina (-39.0%). %).  
  • China (peringkat 5 ing Mei 2019) lan Taiwan (peringkat 17 ing Mei 2019) lan Swiss (peringkat 20 ing Mei 2019) ora ana ing antarane 20 pasar sumber paling dhuwur ing Mei 2022.
  • Chile (peringkat 15 ing Mei 2022), Republik Dominika (peringkat 17 ing Mei 2022) lan Peru (peringkat 20 ing Mei 2022) ora ana ing antarane 20 pasar sumber paling dhuwur ing Mei 2019.

Mangkat internasional saka Amerika Serikat

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...