Asosiasi aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Warta Pamrentah News Sustainable Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA

Lelungan AS Ngatur Usaha Lelungan Sustainable

gambar duweni Gerd Altmann saka Pixabay

Luwih saka 100 organisasi industri perjalanan-kalebu klompok ing njero lan njaba Koalisi Perjalanan Sustainable-nggabung karo upaya.

Kanggo nyepetake investasi ing lelungan sustainable, luwih saka 100 organisasi industri lelungan-kalebu kelompok ing njero lan njaba Koalisi Perjalanan Sustainable-nyeluk pamaréntah federal kanggo ngupayakake prioritas jangka pendek ing ngisor iki:

• A kredit tax kanggo produksi lan nggunakake Sustainable Aviation Fuel (SAF), kayata sing diusulake ing Sustainable Skies Act (HR 3440/S. 2263).

• Kredit pajak sing ditingkatake kanggo nambah kasedhiyan stasiun pangisi daya kendaraan listrik.

• Pengirangan pajak sing ditingkatake kanggo ningkatake efisiensi energi kanggo bangunan komersial.

• Investasi Federal kanggo nglindhungi lan mulihake wisata alam, kalebu saluran banyu rekreasi, shorelines, lan Taman Nasional.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

• Insentif energi resik liyane kanggo investasi ing penyebaran energi sing bisa dianyari, hidrogen ijo, panangkepan lan panyimpenan karbon, panangkepan udara langsung lan teknologi inovatif liyane kanggo ngedhunake intensitas karbon bahan bakar transportasi lan jaringan listrik.

Saliyane prioritas sing rinci ing surat kasebut, koalisi bakal ngenali lan nyengkuyung prioritas liyane ing wulan-wulan sing bakal teka.

Asosiasi Perjalanan AS ngumumake dina iki ngluncurake Koalisi Perjalanan Sustainable sing anyar.

Koalisi iki nduweni tujuan kanggo nyelarasake sektor lelungan, transportasi lan teknologi kanggo ngembangake lan ngembangake strategi supaya masa depan sing luwih lestari kanggo industri perjalanan AS.

"Ndeleng jagad lan nylametake jagad ora kudu eksklusif," ujare Wakil Presiden Eksekutif Urusan Umum lan Kebijakan Asosiasi Perjalanan AS Tori Emerson Barnes. "Amarga teknologi maju lan konsumen njaluk pilihan lelungan sing luwih lestari, karya koalisi iki bakal mesthekake yen industri perjalanan AS bisa nyukupi kabutuhan pasar sing berkembang lan uga nglindhungi sumber daya alam planet kita."

"Iki jelas masalah sing ngluwihi industri lelungan dhewe kanggo meh kabeh sektor ekonomi AS," tambah Barnes. "Kanthi ngumpulake para pemangku kepentingan ing industri sing gegandhengan, kita nyelarasake pimpinan ing lelungan, transportasi lan teknologi babagan masalah kritis sing bakal mengaruhi bisnis nganti pirang-pirang dekade sing bakal teka."

Kanthi meh 60 organisasi anggota nalika diluncurake, Koalisi Travel Sustainable bakal dadi badan penasehat kanggo ngandhani Travel US babagan masalah kelestarian, kesempatan lan keprihatinan ing organisasi lan tujuan anggota. Panitia Kebijakan sing darmabakti bakal nulungi upaya koalisi sing luwih akeh supaya bisa maju lan kolaborasi.

US Travel duwe sawetara tujuan jangka panjang, sing bakal ngandhani prioritas kebijakan jangka pendek koalisi. Tujuan jangka panjang:

• Kemajuan industri sorotan kanthi nampilake teknologi inovatif lan menehi perhatian marang tumindak lan kepemimpinan profesional lelungan ing ruang kelestarian.

• Nguatake tujuan lan komitmen industri kanggo konservasi, praktik paling apik, pengurangan sampah lan emisi lan investasi jangka panjang lan cendhak.

• Nyorot kenapa kelestarian penting lan pentinge minangka inti kanggo masa depan lelungan.

• Muter pelanggaran kanthi ngenali lan mromosikake kabijakan proaktif kanggo mbantu industri entuk gol.

• Mbela marang kabijakan sing mbebayani sing alon-alon maju menyang tujuan kelestarian utawa ngukum industri tanpa kemajuan.

Mangga klik kene kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan Koalisi Travel Sustainable lan klik kene kanggo ndeleng surat mlebu industri.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...