Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality News wong Mbangun maneh Resorts Pariwisata transportasi News Wire Plancongan US Virgin Islands

Dhiskusi maskapai US Virgin Islands njupuk ing Texas

Dhiskusi maskapai US Virgin Islands njupuk ing Texas
Komisaris Pariwisata USVI Joseph Boschulte
ditulis dening Harry Johnson

Departemen Pariwisata Kepulauan Virgin Amerika Serikat nglaporake prospek maskapai penerbangan sing positif kanggo Wilayah kasebut sawise diskusi pangembangan rute penting ing San Antonio, Texas wulan kepungkur.

Komisioner Pariwisata USVI Joseph Boschulte, sing rawuh ing konferensi maskapai Routes Americas karo anggota tim, ujar manawa mitra maskapai nglaporake faktor muatan sing kuat sajrone musim puncak musim dingin, lan nuduhake manawa momentum ing minggu ngarep katon nyemangati nalika Amerika nyiapake Spring Break. plesiran.

"Kita wis diberkahi kanthi luar biasa sajrone pandemi, nanging penting kanggo ngerteni manawa penguatan dalan udhara ora kedadeyan sacara organik. Iki minangka asil diskusi sing disengaja lan kadhangkala angel karo mitra maskapai kita," jlentrehe.

Komisioner Boschulte kacarita sing Departemen Pariwisata mundhak munggah partisipasi ing Rute Amérika taun iki, ngamanake papan Booth ing konferensi kanggo sinyal kanggo sektor maskapai sing US Virgin Islands tegese bisnis nalika nerangake njaga lan nambah angkat kanggo bandara ing St.. Croix lan St.. Thomas.

"Minangka tujuan ing saindenging wilayah lan jagad mbukak, panjaluk pesawat luwih dhuwur, mula kita kudu terus nyatakake yen kita serius babagan sukses," ujare komisioner pariwisata, sing wis nyengkuyung strategi pangembangan penerbangan Wilayah ing wilayah kasebut. telung taun kepungkur.

Ing upaya sing nggumunake kanggo nggedhekake rekor tingkat kedatangan sing didaftar Wilayah ing saindenging pandemik, lan nambah aksesibilitas lan nggambar sajrone wulan musim panas sing luwih alon, Komisioner Boschulte lan timnya njelajah kesempatan kanggo mbukak rute anyar menyang tujuan kasebut, kalebu nyambungake sisih lor-wetan. seaboard kanggo St.. Croix.

"Perkembangan dandan bandara kita lan rencana masa depan dadi kapentingan khusus kanggo eksekutif maskapai, lan kita diwanti-wanti yen kita terus mblokir lan ngatasi uga nggunakake pendekatan kreatif kanggo marketing koperasi ing saindhenging sektor, kita bakal terus ngrekam menang kanggo wong Kepulauan Virgin, "dheweke njamin.

Nalika ing Texas, Komisioner lan tim ketemu karo American Airlines, Canada Jetlines, Cape Air, Delta Air Lines, Frontier Airlines, JetBlue Airways, Spirit Airlines lan United Airlines. Tim uga ketemu karo pimpinan Anguilla Tourist Board kanggo njelajah marketing bebarengan Cape Air sambungan kaping pindho saben dina antarane Anguilla lan St.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...