Uzbekistan Airways: Pasokan listrik bandara Uzbekistan pulih kanthi lengkap

Uzbekistan Airways: Pasokan listrik bandara Uzbekistan pulih kanthi lengkap
Uzbekistan Airways: Pasokan listrik bandara Uzbekistan pulih kanthi lengkap
ditulis dening Harry Johnson

Maskapai maskapai Uzbekistan Airways ngetokake pratelan dina iki, ngumumake yen pasokan listrik menyang bandara Namangan, Qarshi, Termez, Bukhara, lan Fergana wis rampung dipulihake ing dina Rebo.

Dina Selasa esuk, pemadaman listrik gedhe banget dilaporake ing Kazakhstan kidul, meh kabeh Kyrgyzstan lan Uzbekistan wétan, nyebabake penundaan operasi ing bandara, nyebabake transportasi sepur lan keperluan ing akeh kutha, kalebu Bishkek, Tashkent lan Almaty.

Miturut Uzbekistan Airways, kabeh bandara Uzbekistan dipulihake kanthi lengkap.

Kamentrian energi Uzbekistan lan Kyrgyzstan nyalahake pemadaman gedhe amarga kacilakan ing jaringan listrik Kazakhstan.

Operator jaringan listrik Kazakh, KEGOK, nerangake manawa saluran listrik transit wis kakehan amarga ora seimbang jaringan ing Kyrgyzstan lan Uzbekistan.

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar