Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Canada Tujuan News wong Mbangun maneh Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Penerbangan Vancouver anyar kanggo Penticton, BC ing WestJet

Penerbangan Vancouver anyar kanggo Penticton, BC ing WestJet
Penerbangan Vancouver anyar kanggo Penticton, BC ing WestJet
ditulis dening Harry Johnson

Rute anyar bakal nguatake konektivitas intra-provinsi kanggo British Columbia lan bisnis lokal lan bakal beroperasi kaping enem saben minggu

WestJet dina iki nampani rute regional paling anyar saka maskapai kasebut kanthi ngumumake layanan antarane Penticton, BC, lan Vancouver wiwit Februari 2023. Rute kasebut bakal nguatake konektivitas intra-provinsi sing kritis kanggo British Columbia lan bisnis lokal lan dijadwalake bisa digunakake kaping enem. saben minggu ing WestJet Link.

"Tambahan rute intra-provinsi anyar iku kritis nalika kita nandur modal ing ngarsane kita ing Kulon lan katon kanggo nguatake penawaran kita kanggo mesthekake British Columbians duwe akses luwih kanggo lelungan udhara trep lan terjangkau," ngandika Jared Mikoch-Gerke, Direktur WestJet saka Hubungan Pemerintah lan Urusan Regulasi. "Rute anyar iki nandhani langkah-langkah awal kanggo komitmen anyar kanggo SM lan bakal mbukak sambungan lan kesempatan kanggo bisnis lan warga lokal nalika pulih saka sawetara taun kepungkur sing angel."

"Layanan anyar iki ora mung nyambungake British Columbia lan kabeh wong Kanada sing bakal nggunakake rute iki, nanging uga bakal nggawe proyek lokal sing apik lan mbantu tuwuh ekonomi kita," ujare Omar Alghabra, Menteri Transportasi. "Pamrentah kita ngoperasikake Bandara Penticton kanggo nyedhiyakake layanan sing aman lan dipercaya kanggo komunitas Okanagan lan woro-woro saiki bakal ditindakake."

Layanan anyar bakal ngrangsang lelungan bisnis lan luang ing antarane kutha-kutha kanthi penerbangan ing dina Senin, Selasa, Rebo, Kamis, Jum'at lan Minggu lan ndadekake WestJet mung maskapai sing nglayani Calgary lan Vancouver langsung saka Penticton. Liwat perjanjian tuku kapasitas maskapai karo Pacific Coastal Airline, kabeh penerbangan bakal dilakokno dening WestJet Link, nggunakake armada pesawat Saab 34 340 kursi merek WestJet. 

"Ekspansi layanan WestJet minangka conto liyane babagan pertumbuhan sing dialami Penticton," ujare Walikota John Vassilaki. "Amarga luwih akeh wong sing ngerteni kaluwihan urip lan kerja ing kene, tambahan penerbangan langsung menyang Vancouver bakal entuk manfaat kanggo kabeh wong - saka turis nganti pengusaha. Aku bungah WestJet ndeleng potensial kanggo wutah lan ngarepake kemitraan antarane maskapai lan bandara dadi faktor kuwat ing pembangunan ekonomi kita.

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Ekspansi layanan minangka tujuan kaping 11 ing jaringan WestJet Link lan bakal nyambungake luwih akeh tamu ing komunitas cilik menyang jaringan global WestJet.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...