Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Canada India News Thailand Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Penerbangan Vancouver menyang Bangkok lan Toronto menyang Mumbai anyar nganggo Air Canada

Penerbangan Vancouver menyang Bangkok lan Toronto menyang Mumbai anyar nganggo Air Canada
Penerbangan Vancouver menyang Bangkok lan Toronto menyang Mumbai anyar nganggo Air Canada
ditulis dening Harry Johnson

Air Canada ngembangake jaringan penerbangan internasional kanthi layanan anyar menyang Bangkok, Thailand, penerbangan non-stop pisanan maskapai kasebut menyang Asia Tenggara.

Air Canada uga bakal nerusake penerbangan menyang Mumbai, tujuan nomer loro ing pasar India sing strategis.

Layanan musiman Air Canada menyang Bangkok bakal beroperasi saka hub trans-Pasifik ing Bandara Internasional Vancouver, dene penerbangan Mumbai operator kasebut bakal beroperasi saka Toronto liwat London-Heathrow.

Loro-lorone rute tundhuk nampa persetujuan pungkasan saka pemerintah.

"Kita seneng banget bisa ngluncurake layanan non-stop pisanan ing Asia Tenggara ing mangsa iki, siji-sijine ing antarane Amerika Utara lan Thailand. Thailand minangka tujuan rekreasi sing populer kanggo wong Kanada lan layanan anyar iki bakal menehi anggota Aeroplan kesempatan sing nyenengake kanggo entuk lan ngijolake poin. Kanggo luwih penak, penerbangan Bangkok kita bakal nyambung menyang jaringan domestik lan trans-wewatesan ekstensif sing menehi pelanggan tambah lancar lan pilihan nalika lelungan, "ujare Mark Galardo, Wakil Presiden Senior, Perencanaan Jaringan lan Manajemen Pendapatan, ing Air Canada.

"Kita uga bungah bali menyang Mumbai, kutha paling gedhe ing India lan pusat finansial, komersial, lan hiburan sing penting, nglengkapi penerbangan mingguan 13 saka Kanada menyang Delhi. Layanan Mumbai kita dijadwalake bisa mandheg ing London Heathrow, nawakake konektivitas menyang luwih saka rolas penerbangan Air Canada lan partner Star Alliance United Airlines antarane Amerika Utara lan London, uga opsi tambahan kanggo lelungan antarane Inggris lan India. Pasar India tetep penting banget kanggo Air Canada, lan kita setya nerusake layanan non-stop sing saiki ngaso ing Toronto-Mumbai lan Vancouver-Delhi yen kahanan ngidini. Layanan sing direncanakake antarane Vancouver lan Bangkok, uga antarane Toronto lan Mumbai liwat London-Heathrow, bakal dioperasikake nganggo pesawat Boeing 787 Dreamliner.

Air Canada nguatake penawaran musim dingin internasional menyang wilayah Pasifik Kidul kanthi bali layanan musiman saka Vancouver menyang Auckland, Selandia Baru, lan penerbangan tambahan menyang Sydney lan Brisbane, Australia. Air Canada uga nggawe maneh layanan internasional menyang Amerika Selatan kanthi nerusake rute saka Montreal lan Toronto menyang Lima, Peru kanthi musiman. 

"Kita terus ngupayakake strategi kanggo nggedhekake jaringan global kanggo nanggepi panjaluk sing terus-terusan lan ngarepake operasi kira-kira 81 persen saka kapasitas internasional 2019 ing mangsa iki. Kita ngarep-arep bisa nampa pelanggan ing kapal, "ujare Pak Galardo.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...