Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Plancongan Bisnis negara | wilayah Tujuan Industri Hospitality News wong Pariwisata News Wire Plancongan Uganda

Veteran Birder Herbert Byaruhanga Presiden Anyar Asosiasi Pariwisata Uganda

Birder ing Helm Asosiasi Pariwisata Uganda
ditulis dening Tony Ofungi - eTN Uganda

Veteran birder Herbert Byaruhanga kapilih dadi presiden Asosiasi Pariwisata Uganda (UTA) tanggal 20 November kanggo taun 2022/23 ing Rapat Umum Tahunan sing dianakake ing Hotel Africana ing Kampala.

Herbert mumbul maneh sawise nate nyekel portofolio sing padha sadurunge diganti dening Pearl Hoareau Kakooza, uga Ketua Asosiasi Agen Perjalanan Uganda, sing ditunjuk minangka Wakil Presiden UTA lan pungkasane ngganti dheweke. Rincian pemilihan ora kasedhiya ing wektu pers.

Litany portofolio kasebut nyritakake ambisi dheweke kalebu tikel kaping pindho minangka Sekretaris Jenderal Asosiasi Operator Tur Uganda lan Sekretaris Jenderal Asosiasi Pemandu Safari Uganda (USAGA) sing wis suwe, ing ngendi dheweke dadi instrumental kanggo ngedegake lan dadi pionir birding minangka produk utama ing Uganda sawise wektu sing suwe. perjuangan.

Sikat dheweke ing taun 90-an bebarengan karo birders Johnnie Kamugisha lan Paul Taremwa kalebu salah dicekel polisi minangka unsur sing salah amarga bener-bener ana ing sikat ing jam-jam aneh kanthi duwe gadget aneh perdagangan kalebu kamera zoom, teropong, perekam swara manuk ing jaman nalika birders dijupuk minangka karakter eccentric pantes scorn, mung kanggo liyane saka industri kanggo muter catchup ing 2000s. Dheweke saiki dadi pimpinan kurasi 4. Birding Expo ing Desember.  

Pesen ditampa Byaruhanga yaiku: "Stakeholder sing dihormati, Matur nuwun kanggo nuduhake kepercayaan marang aku lan milih aku dadi Presiden sampeyan 2022-2023. Sampeyan ora milih kanthi sia-sia, amarga sampeyan wis milih wong kanthi komitmen, integritas, lan nilai. Bebarengan karo tim, kita bakal kerja kanggo nguatake posisi lan mandat Pariwisata Uganda Asosiasi minangka badan puncak kabeh asosiasi pariwisata ing negara kasebut. Kita bakal njamin kesatuan lan pembangunan. Kita bakal kerja sama karo pemerintah, mitra pembangunan, lan mesthekake yen sektor kasebut entuk sistem pemerintahan sing apik.

Daftar eksekutif UTA lengkap kalebu:

Presiden:

Herbert Byaruhanga makili Association of Uganda Tour Operators/Uganda Safari Guides Association

Wakil Presiden:

Eugene Windt makili The Uganda Travel Agents Association

Bendahara:

Monalisa Amaan makili Asosiasi Agen Perjalanan Uganda

Sekretaris Umum :

Peter Mwanja makili Uganda Association of Conferences and Incentives Industry (UACII)

Anggota panitia:

Azhar Jaffer makili Uganda Hotel Owners Association

Felix Musinguzi makili Association of Uganda Tour Operators

Nuwa Wamala Nyanzi sing makili National Arts And Cultural Crafts Association of Uganda (NACCAU)

Mark Kirya makili Hotel General Managers Association (HOGAMU)

Jackie Kemirembe makili Association of Ugandan Women in Tourism Trade (AUWOTT)

Asosiasi Pariwisata Uganda minangka asosiasi payung sing nggabungake kabeh asosiasi pariwisata ing Uganda. Sekretariat dipimpin dening Direktur Eksekutif, Richard Kawere, lan dumunung ing gedung Capital Shoppers Lantai 2, Suite 19, Nakawa, Kampala.

Asosiasi saiki kalebu Asosiasi Operator Wisata Uganda, Asosiasi Pandhuan Safari Uganda, Asosiasi Pemilik Hotel Uganda, Asosiasi Agen Perjalanan Uganda, lan Asosiasi Wisata Komunitas Uganda. Asosiasi iki kabeh makili operator tur, agen perjalanan, fasilitas akomodasi, pemandu wisata, lan organisasi berbasis komunitas.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Tony Ofungi - eTN Uganda

Ninggalake Komentar

Share to...