Australia Warta Breaking Travel negara | wilayah Hotel & Resor News wong

Vibe Hotels Adelaide tekan tonggak utama

Hotel Vibe
ditulis dening Juergen T Steinmetz

TFE Hotels wis ngrayakake topping metu saka Vibe Hotel Adelaide - pisanan kanggo merek ing Australia Kidul -

Upacara Topping dening Hotel TFE kalebu tanduran wit upacara bebarengan karo mitra proyek GuavaLime, Arsitek Loucas Zahos, lan pembangun lokal, Synergy Construct.

Adelaide minangka ibukutha pesisir kosmopolitan Australia Kidul. Dering taman ing Kali Torrens minangka papan kanggo museum sing misuwur kayata Galeri Seni Australia Kidul, sing nampilake koleksi ekspansif kalebu seni Pribumi sing misuwur, lan Museum Australia Kidul, sing dikhususake kanggo sejarah alam. Festival Adelaide kutha minangka kumpul seni internasional taunan kanthi spin-off kalebu acara pinggiran lan film.

Kutha iki nduweni sawetara pangembangan hotel anyar sajrone 8 taun kepungkur. padha kalebu:

Sofitel, Adelaide, Hotel Indigo Adelaide Markets, Eos by SkyCity, Oval Hotel, Atura Adelaide Airport, Mayfair Hotel, Largs Pier Hotel, Art Series – The Watson, ibis Adelaide, Lakes Hotel, Marion Hotel, Arkaba Hotel

Hotel Vibe bakal nggawa luwih "getaran" menyang kutha Australia iki.

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Cuaca musim dingin ora mandhegake tingkat pungkasan sing diwutahake ing pertengahan wulan kepungkur lan tim kasebut menehi tandha acara wingi kanthi upacara ing atap lan pidato utama dening Walikota Kota Adelaide, Sandy Verschoor, lan Keterlibatan Senior Komisi Pariwisata Australia Kidul lan Manajer Pengembangan Industri, Miranda Lang. 

Dirancang dening Loucas Zahos Architects, Vibe Adelaide minangka bangunan kaping sepuluh lan hotel butik kaloro ing seri bangunan canggih ing pembangunan wilayah Flinders East.

18-storey, 123-kamar desain-fokus hotel fitur mbukak jedhing rencana karo views saka kutha utawa Adelaide Hills lan blumbang apik gayane - utawa sky bridge minangka arsitek disebut - nyambungake hotel menyang tetanggan ONE Apartments.

Direktur Pengembangan TFE Hotels, John Sutcliffe, ujar manawa dheweke seneng nggawa gaya keramahan Australia Vibe Hotels menyang Adelaide lan Flinders East Precinct.

"Kita ora mangu manawa hotel iki bakal dadi dhukungan gedhe amarga Adelaide terus ngembangake ruang, kesehatan, pamrentah, lan bisnis pertahanan ing taun-taun sing bakal teka," ujare, "Lan, bebarengan karo barisan hotel anyar sing apik. ing kutha, uga bakal menehi dorongan substansial kanggo pengalaman pariwisata lokal. 

"Ing kene, ing sisih wétan kutha, Vibe uga bakal nawakake keramahan gaya Australia ing kekandelan olahraga lan seni lokal kanthi Festival Adelaide, WOMA, lan mesthi Super Cars taun ngarep." 

Vibe Hotel jabat tangan

Direktur lan Arsitek Utama Loucas Zahos, Con Zahos, ujar ringkes kanggo Vibe Adelaide yaiku kanggo nglengkapi lan ngrampungake Flinders East, sing kalebu ONE Adelaide, ART Apartments, Zen, Aqua, Flinders Loft, lan Hotel Soho. 

"Tamu hotel bisa milih mundur menyang kamar sing dirancang kanthi apik utawa dadi bagian saka komunitas kutha sing sregep ing tingkat dalan kanthi restoran, bar, lan budaya kabeh ana ing ngarep lawang," ujare Con.

Pembukaan gedhe Vibe Adelaide ing awal 2023 bakal menehi tandha rampunge aktivasi wilayah Flinders East sing wis luwih saka rong puluh taun digawe.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...