Brazil Warta Breaking Travel Kuliner budaya Tujuan Hiburan Industri Hospitality Hotel & Resor Luxury Rapat (MICE) News Resorts Pariwisata News Wire Plancongan

Victoria House Resort & Spa Belize ngumumake tabungan September

Pemandangan aerial - gambar duweni Victoria House Resort and Spa, Belize
ditulis dening editor

Victoria House Resort & Spa Belize nawakake diskon 20% kanggo tamu nalika lelungan Luxury Villa, Suite Tanpa wates, utawa Casa Azul kanggo lelungan ing September.

Tetep Diskon, Pengalaman Jalan sing Ora Dikalahake, lan Preian lan Perayaan Belize Ngenteni Tamu ing September

Victoria House Resort & Spa, Belize, Resor pantai idyllic ing paling gedhe saka pulo Belizean lepas pantai, Ambergris Caye, bangga nawakake tamu diskon 20% nalika reservasi Luxury Villa, Tanpa wates Suite, utawa Casa Azul kanggo lelungan antarane 1 lan 19 September 2022. Bubar milih antarane. "Ing 10 Resorts paling apik ing Amerika Tengah" dening Wisata + Wektu luang nonton, nawakake Victoria House Resort akomodasi mewah, inang aktivitas petualang, lan akses unparalleled kanggo kamulyan alam saka lokasi siji kilometer saka Belize Barrier Reef. Saliyane nikmati diskon tetep ing akomodasi sing dipilih, perawatan spa sing santai, lan dhaharan sing ora bisa dilalekake ing restoran kuliner sing misuwur ing resort, para tamu bisa nyana demonstrasi semangat lan perayaan Karibia ing saindhenging Ambergris Caye ing wulan September, nalika perayaan ing saindenging negoro diwiwiti kanthi sasi. preian nasional, Peperangan St George Caye, lan terus karo minggu parade, konser, lan karnaval warni kanggo mengeti Hari Kamardikan 21. September.

"Lelungan Savvy ngerti sing September iku salah siji saka kaping paling apik kanggo ngunjungi Belize lan kacemplungaken ing budaya Belizean, lan kita welcome kabeh kanggo njupuk kauntungan saka wektu iki karo diskon Tetep,"Sa Victoria House Resort & Spa General Manager, Janet Woollam. "Saliyane kanggo nikmati musim liburan ing wulan September - wektu sing paling pas kanggo ngunjungi situs sing kurang lalu lintas kaya kuil Maya - para tamu bakal nyekseni perayaan kamardikan Belize sing warni lan nyenengake ing Ambergris Caye."

Kanggo sawetara minggu sadurunge Dina Kamardikan Belize tanggal 21 September, para tamu bakal bisa melu pesta sing ora kaetung.

Iki kalebu panganan lokal sing akeh, musik live, parade, pawai, tarian umum, lan komponen penting saka perayaan September patriotik - karnaval.

Victoria House Resort & Spa iku sawijining basa ngarep idyllic saka kang kanggo njelajah perayaan ing San Pedro Town lan njelajah pulo Ambergris Caye, kang misuwur kanggo kaendahan alam nggumunke lan anteng getaran Karibia. Kanthi kolam tanpa wates, pantai pribadi, lan wisata ing situs lan Fantasea Dive Shop sing disertifikasi PADI, Victoria House Resort & Spa minangka tujuan sing tenang ing ngendi para tamu bisa nikmati istirahat total, lan papan peluncuran kanggo petualangan sing nyenengake. Saliyane aktivitas kayata cycling, kayaking, paddle boarding, snorkeling, lan fishing, para tamu bisa njelajah kuil-kuil Maya kuno sing cedhak, mbukak zip-lining liwat kanopi alas sing akeh karo Monyet Black Howler sing nggumunake, gabung karo ekspedisi rainforest, utawa ngunjungi Warisan Donya. terumbu karang kanggo pengalaman nyilem sing luar biasa.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Akomodasi kelas donya resort menehi lingkungan sampurna kanggo mundur sawise dina njelajah lan gabung ing perayaan September nengsemake Belize. Tamu bisa manggon ing rong kamar turu sing mandiri villa mewah nampilaken terraces pribadi madhep blumbang pinggiran tanpa wates, a siji or rong kamar turu Tanpa wates Suite gumunggung pawon kanthi dilengkapi lan views saka blumbang, pantai, lan Segara Karibia, utawa Villa Casa Azul, Villa pantai multi-tiered sing nempatno kanca lan anggota kulawarga ing puteran saka kemewahan, karo akses pantai pribadi, pawon lengkap, Patio dijamin, lan blumbang pribadi nyetel antarane landscaping gembur madhep Belize Barrier Reef.

Tamu pesenan lelungan saka 1 lan 19 September bisa ngirit 20% ing telung jinis akomodasi iki, kang sampurna cocog kanggo pasangan nelusuri plesiran pulo romantis utawa kelompok seeking vacations iso lali.

Saliyane akomodasi gayane, Victoria House Resort & Spa bangga fitur a spa layanan lengkap lan fasilitas fitness lan serves seger, panganan laut kualitas dhuwur lan pasugatan karo corak lokal saka telung panyiapan kuliner béda kanggo saben kesempatan. Diakses liwat 15-menit komuter pesawat saka Belize City, Victoria House Resort nggampangake kanggo rencana perayaan siji-of-a-jenis September iki, nalika budaya Belizean ing tampilan lengkap.

Babagan Victoria House Resort & Spa

Dumunung ing Belize ing Ambergris Caye, paling gedhe ing Kapuloan Belizean lepas pantai, Victoria House mung rong mil ing sisih kidul kutha San Pedro sing apik banget. Resor nawakake rasa keanggunan tanpa alas kaki sing ndadekake tamu bali maneh, kanthi 42 kamar tamu kanthi gaya saka casitas gendheng jerami nganti vila ing pinggir pantai kanthi kolam renang pribadi, vila kanthi pemandangan segara, lan kamar sing dihias kanthi elegan ing bangunan rong tingkat sing diilhami sejarah. . Palmilla Restaurant lan Admiral Nelson's Bar misuwur kanthi panganan lan omben-omben sing dilengkapi karo layanan pribadi sing luar biasa. Manungsa waé kanggo rinci dening staf lan manajemen padha menang penghargaan saka media internasional lan penghargaan saka organisasi bergengsi kayata Conde Nast Traveler, Conde Nast Johansens. Kanggo informasi luwih lengkap, bukak: victoria-house.com.

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...