Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Austria Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Hiburan fashion film Warta Pamrentah Industri Hospitality Investment News wong Blanja Pariwisata News Wire Plancongan

Wina narik kawigaten para pembuat film internasional kanthi dana €2 yuta

Wina narik kawigaten para pembuat film internasional kanthi dana €2 yuta
Wina narik kawigaten para pembuat film internasional kanthi dana €2 yuta
ditulis dening Harry Johnson

Kutha Wina ngumumake dana rong yuta euro kanggo pembuat film internasional. Tujuane kanggo narik produksi film tradisional lan serial televisi, utamane kanthi munggah platform streaming, yaiku sing bakal entuk manfaat kanggo pariwisata lan ekonomi lokal.

Riset dening TCI, perusahaan riset pasar online internasional berbasis Brussels, nuduhake manawa siji saka sepuluh pengunjung mutusake kanggo ngunjungi Vienna amarga film. Insentif Film Wina bakal nggunakake data iki kanggo promosi Wina minangka tujuan kanthi mbantu mbiayai pembuat film internasional sing nggawe film paling ora rong dina lengkap ing kutha kasebut. Kanthi produksi adhedhasar tujuan kaya _Emily ing Paris_ nggawe buzz lan perhatian kanggo setelan kasebut, Wina wis siyap gabung.

"Insentif Film Wina minangka instrumen pendanaan kontemporer. Kanthi nggedhekake ruang lingkup pendanaan menyang format sing diprodhuksi kanggo panyedhiya streaming, iki nggambarake perkembangan paling anyar ing industri nggawe film, "jlentrehe, Dewan Eksekutif Keuangan, Bisnis, Tenaga Kerja, Urusan Internasional lan Utilitas Umum Wina Peter Hanke.

“Skema pendanaan iki kudu dideleng minangka sumber pitulungan karo ikatan karo industri pariwisata. Iki dimaksudake kanggo entuk manfaat ekonomi pengunjung Wina - saka perspektif bisnis lan pariwisata," ujare.

Ing taun 2021, Wina dadi setting kanggo 80 produksi bioskop lan TV internasional. Jumlah sing mundhak iki dadi katalis kanggo Wina kanggo nyurung produksi kanthi Insentif Film Wina. Produksi kepungkur nuduhake pengaruh ekonomi ing kutha kasebut. Netflix nglampahi luwih saka limang yuta euro kanggo syuting _Extraction 2_ ing Wina. Preparasi ditindakake watara setengah taun sadurunge shooting diwiwiti lan melu 900 buruh Austria lan internasional. Produksi konvensional uga ngasilake investasi sing akeh. _Mission Impossible: Rogue Nation_ entuk Austria udakara 3.5 yuta euro lan nggawa Tom Cruise menyang Wina.

The Papan Wisata Wina bakal dadi titik kontak lan badan pangolahan kanggo Insentif Film Wina. Direktur Norbert Kettner ngandharake alasan kasebut: "Gambar film wis dadi bagean integral saka toolkit bangunan gambar kanggo saben tujuan wiwit gambar obah pisanan ditampilake menyang pamirsa ing taun 1895. Lan saiki sumber pendanaan anyar iki mbantu ngembangake portofolio kita. Saliyane kegiatan komunikasi pemasaran internasional konvensional, saiki kita bisa ngetrapake pendanaan film minangka cara kanggo nambah kesadaran ing antarane para pengunjung sing bakal teka.

Tujuane ora mung kanggo narik luwih akeh pengunjung, nanging mbantu ngasilake pengalaman sing luwih immersive lan ngunggahake profil Wina ing panggung internasional. Kanthi ngasilake luwih akrab karo kutha lan penawarane liwat layar gedhe lan cilik, kutha kasebut nandur modal ing masa depan kanggo jangka panjang.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...