Warta Breaking Travel Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality Malta News Olahraga Pariwisata News Wire Plancongan

VisitMalta lan Manchester United ngumumake Pembaruan Kemitraan

LR - Manchester United, Direktur Alliances & Partnerships, Ali Edge; Secty Permanent., Kamentrian Pariwisata, Anthony Gatt; Menteri Pariwisata, Hon. Clayton Bartolo; Legenda Manchester United, Denis Irwin; CEO Otoritas Pariwisata Malta, Carlo Micallef; Direktur Kinerja Kemitraan Manchester United, Liam McManus

VisitMalta bakal maneh dadi Mitra Tujuan resmi Manchester United amarga nganyari kemitraan kasebut diumumake.

VisitMalta bakal maneh dadi Mitra Tujuan resmi Manchester United minangka Otoritas Pariwisata Malta (MTA) lan Klub ngumumake yen nganyari perjanjian kemitraan karo Klub promosi Malta minangka tujuan wisata kanggo 1.1 milyar pengikut ing saindenging jagad.

Manchester United lan Malta duwe sesambungan sing kuat, ditondoi kanthi sejarah sing dawa karo Malta kanthi bangga dadi klub pendukung Manchester United internasional paling tuwa.

Liwat perjanjian kemitraan iki, merek VisitMalta bakal entuk manfaat saka eksposur sing kuat sajrone pertandhingan ngarep Klub lan saluran pemasaran digital, media sosial lan uga ing media cetak ing saindenging jagad. Kabar babagan pembaruan kasebut diumumake ing acara pers khusus sing dianakake ing Old Trafford ing Manchester, ing ngarsane Hon Clayton Bartolo, Menteri Pariwisata, Pak Anthony Gatt, Sekretaris Tetap ing Kementerian Pariwisata, lan Pak Carlo Micallef, CEO MTA . 

Hon. Bartolo nyathet yen "Reaffirming Dolan maring Malta minangka Mitra Tujuan Resmi Manchester United bakal mimpin kanggo nambah visibilitas lan koordinasi marketing ing tingkat unprecedented kanggo Kapuloan Maltese ora mung ing Eropah nanging ing pasar long-haul liyane kayata Amerika, Asia lan Timur Tengah. Aku optimistis yen persetujuan kemitraan iki bakal nguatake prospek Malta kanggo dadi pusat pusat keunggulan pariwisata olahraga ing taun-taun sing bakal teka. 

"Sajrone sasi pandemi, MTA kudu mikir metu saka kothak kanggo nggedhekake potensial kemitraan iki, nalika olahraga ing saindenging jagad mandheg."

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

"Iki ditindakake liwat macem-macem inisiatif, sing sifate digital, kanthi tujuan menehi visibilitas, keterlibatan lan paparan kaendahan Kapuloan Maltese ing basis penggemar Manchester United ing saindenging jagad, utamane ing wilayah Asia, ing ngendi Manchester United diakoni minangka siji. saka klub olahraga paling kuat. Nalika kita mlebu ing limang taun sabanjure perjanjian kemitraan iki, kita ngarep-arep njelajah kesempatan sing sadurunge ora digunakake kanggo terus nggedhekake kemitraan internasional iki, "ujare CEO MTA Micallef. 

Direktur Aliansi lan Kemitraan Manchester United, Ali Edge, ujar, "Manchester United lan Malta nuduhake sejarah sing sugih lan kita seneng bisa terus kemitraan karo VisitMalta. Kita bangga banget karo apa sing wis digayuh sajrone taun-taun pertama kemitraan, utamane sajrone wektu lelungan internasional diwatesi, lan kita ngarep-arep bisa nerusake kemitraan sing sukses iki sajrone pirang-pirang taun kepungkur.

Direktur Kinerja Kemitraan Manchester United, Liam McManus, nambahake "Wiwit ngluncurake kemitraan VisitMalta bebarengan, kita wis sukses nyedhiyakake kesadaran sing terus-terusan kanggo Malta minangka tujuan wisata premium. Iki mbantu mbangun pondasi sing kuat kanggo posisi Malta kanthi becik supaya bisa pulih saka periode gangguan lan cepet pulih sawise pandemi.

VisitMalta uga bakal terus nyengkuyung para penggemar Manchester United saka sak ndonya kanggo njelajah kaendahan lan fleksibilitas Kapuloan Maltese amarga nawakake penawaran lelungan khusus sing kasedhiya ing visitmalta.com.

Micallef nyimpulake yen "VisitMalta bakal nambah pengalaman Manchester United supaya kasedhiya kanggo pemain bal-balan lokal sing munggah lan teka amarga kolaborasi karo Sekolah Sepak Bola Manchester United, mbangun pengalaman sing diwenehake marang pemain bal-balan lokal sing enom taun kepungkur."  

Denis Irwin mimpin sesi Sekolah Sepak Bola Manchester United ing Malta taun kepungkur

Babagan Malta

Pulo Malta sing cerah, ing tengah Segara Mediterania, minangka papan kanggo konsentrasi warisan sing dibangun utuh, kalebu situs Warisan Donya UNESCO sing paling dhuwur ing sembarang negara-negara ing ngendi wae. Valletta dibangun dening Knights bangga St John iku salah siji saka pandelengan UNESCO lan Ibukutha Budaya Eropah kanggo 2018. Patrimony Malta ing watu kisaran saka arsitektur watu free-ngadeg paling tuwa ing donya, kanggo salah siji saka Kakaisaran Inggris kang paling formidable. sistem pertahanan, lan kalebu campuran sugih arsitektur domestik, agama, lan militèr saka kuna, abad tengahan, lan periode modern awal. Kanthi cuaca sing cerah, pesisir sing apik, hiburan malam sing berkembang, lan sejarah sing nyenengake 7,000 taun, ana akeh sing bisa dideleng lan ditindakake. Kanggo informasi luwih lengkap babagan Malta, klik kene. @visitmalta ing Twitter, @VisitMalta ing Facebook, lan @visitmalta ing Instagram. 

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...