Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines

Walsh: Amandemen EU ETS anyar ngrusak upaya owah-owahan iklim penerbangan

Lelungan udara antarane AS lan Eropa munggah 863% ing Maret 2022
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Parlemen Uni Eropa wis ngetrapake amandemen sing diusulake kanggo revisi Fit for 55 saka Skema Dagang Emisi Uni Eropa (EU ETS) sing bakal nggedhekake ruang lingkup ETS EU kanggo nyakup kabeh penerbangan saka Wilayah Ekonomi Eropa (EEA) wiwit taun 2024. . 

Asosiasi Pengangkutan Udara Internasional (IATA) kaget lan prihatin karo keputusan badan pamrentah Eropa.

"Keputusan Parlemen Eropa iki ngganggu amarga mbebayani kerjasama internasional kanggo ngatasi dampak perubahan iklim penerbangan. Kita njaluk Dewan Eropa kanthi jelas nyatakake tekad kanggo ngupaya solusi multilateral ing Majelis ICAO kaping 41 ing pungkasan taun iki, lan nolak banget ekspansi ETS sing dipilih wingi dening Parlemen. Sing paling apik sing bisa ditindakake Uni Eropa kanggo dekarbonisasi penerbangan yaiku kerja menyang persetujuan global kanggo penerbangan internasional. Sinyal iki dening Parlemen EU yen wis pindhah saka persetujuan CORSIA mesthi bakal ngganggu kerjasama multilateral sing penting kanggo nambah ambisi penerbangan internasional kanggo ngatasi owah-owahan iklim, "ujare Willie Walsh, Direktur Jenderal IATA. 

Emisi CO2 penerbangan internasional budhal wilayah udara EU/EEA wis dijamin ing perjanjian CORSIA (Skema Pengimbangan Karbon lan Pengurangan Karbon kanggo Penerbangan Internasional), dene ETS EU nyakup penerbangan ing Uni Eropa. Kaputusan unilateral EU kanggo nggedhekake ruang lingkup ETS ekstra teritorial menyang tujuan non-EU bakal ngancam prospek upaya dekarbonisasi global utama:

  • Adopsi tujuan aspirational jangka panjang (LTAG) kanggo dekarbonisasi penerbangan dening negara-negara ing Majelis ICAO kaping 41 ing pungkasan taun iki ora mungkin yen Eropa nyoba meksa negara katelu nggunakake solusi sing dikembangake kanggo pasar internal.
  • Iki bakal ngrusak lan duweni potensi mbongkar perjanjian CORSIA sing wis ana sing disepakati Negara-negara bakal dadi langkah basis pasar global sing ditrapake kanggo penerbangan internasional.

Kajaba iku, ngembangake ruang lingkup EU ETS kanggo nyakup kabeh penerbangan sing metu saka EU bakal nyebabake distorsi kompetisi sing serius lan nyuda posisi kompetitif global maskapai lan hub EU. 

IATA nimbali negara anggota Uni Eropa supaya ora mbaleni kesalahan ing ETS lengkap sing diusulake ing 2012.

"Eropa wis nandhang isin amarga penolakan global kanthi unanimous saka upaya sing salah kanggo ngetrapake ETS ing wilayah ekstra ing 2012. Dampak saka inisiatif regional apa wae dening EU bakal cepet dinetralake utawa luwih elek yen ngganggu upaya dekarbonisasi ing pasar sing luwih cepet ing njaba. saka Eropah. Saiki iki wektu kanggo Eropa ndhukung CORSIA lan adopsi LTAG sing bakal ningkatake upaya dekarbonisasi global, "ujare Walsh

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

Share to...