Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality News wong tanggung jawab Pariwisata News Wire Plancongan

Wanita Afrika ing pariwisata njupuk langkah strategis maju

Amaka Amatokwu-Ndekwu lan Daphne Spencer - gambar duweni AAWTH
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Asosiasi Wanita Afrika ing Pariwisata lan Perhotelan (AAWTH) lan World Tourism Association for Culture and Heritage (WTACH) nandatangani Memorandum of Understanding (MOU) anyar kanggo ndhukung agenda saben liyane lan miwiti program latihan.

MOU sing ditandatangani tanggal 10 Juni 2022, ngrampungake kabutuhan standar kualifikasi kerja dhasar sing ditetepake khusus kanggo wanita ing perhotelan lan pariwisata. Ngimbangi kualifikasi kasebut bakal dadi kampanye kanggo owah-owahan kabijakan pemerintah. Owah-owahan kasebut kalebu pendanaan program pendhidhikan lan karir, nggunakake potongan pajak lan pengecualian biaya kanggo investor pribumi, lan nggunakake dana saka pajak pariwisata kanggo kelestarian lan riset terus.

Ing makarya kanggo entuk lingkungan kerja sing cocog kanggo wanita supaya bisa munggah tangga perusahaan ing lingkungan perusahaan apa wae, jadwal sing aman lan fleksibel. Ngandika CEO Hospitality Amplified lan AAWTH Co-Founder Daphne Spencer:

"Kita bakal nggarap WTACH babagan latihan, pemberdayaan, lan nyetel standar profesional."

Ketua dewan pendiri AAWTH lan Ketua Wanita ing Perhotelan, Nigeria, Amaka Amatokwu-Ndekwu, nyatakake: "Pemberdayaan lan inklusivitas minangka kunci kanggo mbantu wanita Afrika maju, manawa dheweke pengin dadi barista, ing ruang rapat, utawa miwiti. perusahaane dhewe-dhewe.”

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Eksekutif senior lan pendiri AAWTH wis janji ndhukung lan nuduhake kawruh amarga dheweke dhewe wis sukses nindakake pakaryan ing tingkat senior ing industri lelungan lan pariwisata lan utawa wis nggawe bisnis dhewe. AAWTH nyengkuyung para pamimpin wanita kanthi visi kanggo ningkatake kesempatan sing padha kanggo kabeh wanita keturunan Afrika sing operasi ing perhotelan lan pariwisata.

Nigel Fell, CEO WTACH, ujar: "Afrika duweni potensi luar biasa minangka tujuan budaya lan warisan lan pasar sumber outbound sing sregep, saengga wektune pas kanggo nambah kesempatan kanggo wanita Afrika sing enterprising sing pengin nggawe bedane positif ing pariwisata ing saindenging negara. bawana.”

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...