Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Tujuan Health News Thailand Pariwisata Rahasia Plancongan Maneka Warta

Wanita Thailand tilar donya pirang-pirang jam sawise vaksinasi COVID-19

Wanita Thailand tilar donya pirang-pirang jam sawise vaksinasi COVID-19
Wanita Thailand tilar donya sawise vaksinasi COVID-19

Wanita umur 46 taun ing Bangkok, Thailand, tilar donya tanggal 8 Juni 2021, sawise nampa vaksin COVID-19 sing dikembangake dening AstraZeneca sawetara jam sadurunge.

  1. Pejabat saiki nyelidiki panyebabe matine wanita kasebut amarga kedadeyan ing dina vaksinasi kasebut.
  2. Sajrone udakara 23 jam, dheweke keselak, ngalami kejang, ilang karo conscisouness, lan tilar donya.
  3. Kantor Keamanan Kesehatan Nasional nawakake pitulung kanggo kulawarga wanita almarhum kasebut.

Wanita kasebut nampa vaksin dosis pertama ing stasiun inokulasi ing Thai Business Administration Technolog College ing distrik Bang Khen, salah sawijining 50 distrik ing Bangkok, Thailand, jam 11:45 ing 8 Juni 2021.

Sawise mulih, dheweke demam lan sirah lan krasa adhem. Dheweke njupuk 3 obat obat penghilang rasa sakit. Jam 10:30 bengi dheweke keselak, kejang, lan pingsan. Kulawarga njaluk ambulans, lan dheweke banjur tiwas.

Sekretaris Jenderal Kantor Keamanan Kesehatan Nasional (NHSO), Dr. Jadej Thammatach-aree, ujar manawa dheweke ngutus punggawane kanggo menehi pitulung dhisik langsung ora kudu ngenteni kesimpulan apa vaksin kasebut nyebabake kematian. Bantuan awal ditujokake kanggo mbantu wong sing kena pengaruh, jarene.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

Share to...