Asosiasi Award Winning negara | wilayah budaya Jerman News WTN

Wanted! Video Pariwisata Paling Apik Sampeyan

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Kompetisi Film lan Multimedia Pariwisata Internasional edisi kaping 22 taun iki ora ana ing ITB Berlin nanging bakal ditampilake ing 19 Mei 2022 ing "B".ikut Travel Fair” ing Bingen, Jerman. eTurboNews Livestream bakal nampilake acara kasebut uga ing wektu nyata.

The World Tourism Network taun iki kerja sama karo Golden City Gate.
Ketua Juergen Steinmetz ngandika: "Kita bangga bisa lan partner karo The Golden City Gate. Acara iki wis dadi fokus kanggo akeh pimpinan lelungan lan pariwisata luwih saka rong dekade sajrone ITB. Apik banget kanggo ngerti upacara penghargaan Video taun iki bakal ana ing acara perjalanan Back to Travel anyar ing kutha cilik Bingen sing apik ing Kali Rhine Jerman. Pak Wolfgang Huschert nuduhake kakuwatane kanggo nerusake penghargaan iki sanajan kasunyatane ITB Berlin kudu mbatalake 2 taun berturut-turut.

World Tourism Network (WTM) dibukak dening rebuilding.travel

” Kita ngajak kabeh WTN anggota kanggo kontribusi lan ngirim video lan film pariwisata. Yen sampeyan ora dadi anggota saka World Tourism Network durung, sampeyan bisa gabung WTN lan biaya anggota kanggo 2021 bakal dibuwang. Cukup kabari nalika ndhaptar, yen sampeyan saingan ing penghargaan Film Golden City Gate.

Diatur dening Gerbang Kutha Emas ing pimpinan Wolfgang Huschert, acara global iki populer ing saben pameran ITB Berlin Trade luwih saka 20 taun.

The Bali menyang Travel Fair iku acara perdagangan travel lan pariwisata internasional anyar karo fokus ing lelungan Jerman, tuan rumah ing Kutha Bingen Jerman.

Bingen (Rhein), Jerman

Dumunung ing Rhine Romantis, gapura menyang Warisan Donya Unesco saka 'Upper Middle-Rhine Valley' lan ing tengah-tengah papat wilayah sing tuwuh anggur, Bingen duwe akeh sing bisa ditawakake.

Kutha ing kali kasebut nyedhiyakake prasarana sing menarik, ing ngendi warisan sejarah 2000 taun bisa dirasakake kanthi jelas. Teka lan nikmati swasana, lan macem-macem festival, temokake pesen saka Saint Hildegard ing papan sing dheweke urip lan kerja, lan nglampahi wektu luang ing setelan magis.

Kajaba iku, kutha iki minangka titik tengah sing penting ing pinggir konurbasi Rhein-Main. Amarga infrastruktur transportasi sing apik lan seimbang lan lokasi ing malang unik, Bingen minangka lokasi sing apik kanggo bisnis lan konvensi.

Wolfgang Huschert, pangadeg Golden City Gate

Kompetisi film Golden City Gate

  • Kompetisi nampilake film saka macem-macem kategori. Kiriman kasebut tekan para ahli profesional internasional saka macem-macem negara, negara, kutha, hotel, lan asosiasi pariwisata nasional lan internasional, uga pengunjung pameran dagang sing kasengsem ing pariwisata.
  • Judging ditindakake dening panel juri internasional ing babagan konsep lan kreativitas, nilai informasi, kinerja visual, potongan, musik, basa, desain, emosi, lan harmoni. Malah interaktivitas situs web dianggep.
  • Kiriman paling apik ing saben kategori dianugerahi gerbang kutha kanthi emas, perak, lan tembaga. Penghargaan berlian sing dikarepake ing saindenging kompetisi media The Golden City Gate uga bakal dianugerahi kanggo kontribusi paling apik ing kabeh kategori saben taun.
  • Juri kasusun saka 45 spesialis ing lapangan ing ngisor iki: pariwisata-, kutha-, marketing hotel, film, IT, hubungan masyarakat, music, iklan, desain, uga mentri, duta, lan institusi umum. Pilihan hakim sing akurat njamin spektrum keahlian profesional lan macem-macem supaya entuk rating profesional lan objektif.
  • Upacara Penghargaan ing taun 2022 bakal ditindakake karo tamu internasional saka pirang-pirang negara ing pameran Back to a Travel anyar ing Bingen, Jerman tanggal 19 Mei 2022.

Kanggo nggabungake World Tourism Network klik kene.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar