Kategori - Warta Dewan Pariwisata Afrika

Warta lan nganyari relevan karo anggota Dewan Pariwisata Afrika.  
Apa sing penting kanggo Industri Plancongan lan Pariwisata Afrika.
Nggawe Afrika dadi tujuan sing dipilih kanggo pengunjung internasional.

Berita Asosiasi Dewan Pariwisata Afrika resmi.

>