Barbados Warta Breaking Travel Caribbean Tujuan Industri Hospitality Hotel & Resor News Pernikahan Romantis Pariwisata News Wire Plancongan

Pernikahan ing Paradise? Pikir Barbados!

gambar duweni saka VisitBarbados.org

Yen omah-omah karo latar mburi Karibia sing apik banget yaiku ide kesempurnaan sampeyan, mula ora katon luwih saka Barbados.

Yen omah-omah karo latar mburi Karibia sing apik banget yaiku ide kesempurnaan sampeyan, mula ora katon luwih saka Barbados. Kene sampeyan bakal pisanan bakal kesapu adoh dening pengalaman lelungan saka umur ngiring dening setelan swarga tropis paling romantis kanggo Uni joyous.

Iki dina gedhe sampeyan, supaya sampeyan bisa milih saben rinci babagan carane sampeyan pengin nikah ing Barbados. Liburan romantis sampeyan bisa kalebu upacara pinggir pantai nalika srengenge srengenge kanthi pemandangan sing spektakuler minangka latar mburi momen khusus sampeyan, utawa pesta taman tropis ing segara kembang sing warni. Ajak kabeh kulawarga lan kanca-kanca, utawa bisa nggawe serikat sampeyan acara cilik lan intim. Kabeh sing perlu kanggo wedding sampurna kene ing pulo Karibia ayu.

Sawise manten, sampeyan mung bisa lelayaran menyang bulan madu amarga sampeyan wis ana ing panggonan bulan madu!

Papan Pangantenan

Ing Barbados, Panggonan wedding unik lan intim minangka khusus lagi paweling lan siap kanggo tuan rumah prayaan apa iku intim utawa lavish, sepi utawa boisterously banter. Kabeh lokasi wedding Barbados ngijini sampeyan kanggo njaluk nikah karo latar mburi kang sethitik cendhak swarga dikirim.

Pulo Karibia Barbados sing nggumunake minangka papan sing sampurna kanggo pesta pernikahan sing ora bakal dilalekake dening sapa wae. Sawise sampeyan milih pulo kasebut minangka lokasi khusus, mula sampeyan kudu nggawe manawa sampeyan milih papan sing cocog kanggo upacara lan resepsi. Ana papan pesta manten ing saindenging pulo Barbados, saka pesisir pasir putih nganti taman tropis, saka vila ngarep pantai nganti situs sejarah, saka tebing segara sing kasar lan uga guwa-guwa sing ana grojogan ing jero lemah. Sampeyan bisa malah nggawe kelakon ing Papan catamaran skimming liwat banyu Karibia bening kristal. Marang wedding planner apa ngimpi iku, lan padha bisa kayektenan, apa sing bakal nikah ing pabrik gula kuna, house perkebunan gedhe utawa malah ing lumahing ombak. iya, teka ing Barbados lan Book Atlantis Submarine kanggo pesta akuatik kaya ora ana tamu sing bakal ngalami.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Ing istilah prasaja, wedding Karibia iku salah siji ing ngendi sampeyan bisa ngontrol saben fitur siji - sampeyan bisa nikah ing ngendi wae sampeyan seneng lan ngrameke nanging sampeyan milih. Mulane akeh pasangan sing milih Barbados minangka papan kanggo omah-omah, lan kenapa ana akeh perancang pernikahan sing berpengalaman lan darmabakti ing pulo kasebut siap lan nunggu kanggo nangani saben detail. Ora Matter apa sampeyan milih kanggo soko formal ing ajang grand utawa ijol-ijolan romantis sumpah ing pantai wedhi putih nggumunke, wedding Barbados bakal dina sampeyan ora bakal lali. Saka gambar gedhe nganti rincian cilik, Barbados duwe apa sing dibutuhake kanggo nggawe dina pesta sampeyan pancen istimewa, kalebu nyerahake tanggung jawab kanggo ngrancang lan ngatur.

Planners Wedding

Perusahaan perencanaan manten sing kerja ing Barbados wis siyap lan ngenteni kanggo nggawe pernikahan Karibia impen sampeyan dadi kasunyatan sing ngganti urip. Perencana wedding tujuan paling apik ing bisnis ing pulo Barbados, njupuk kauntungan saka atmosfer lan latar mburi ora ditemokaké ing ngendi wae liya.

Apa wedding ngimpi melu layanan pasamuwan tradisional, upacara ing pantai sampurna utawa naleni simpul ing latar mburi saka alas tropis gembur lan unspoiled, paling tujuan wedding planners Barbados bakal kelakon kanggo sampeyan. Pakar kasebut bakal menehi pengalaman lan katrampilan kanggo sampeyan sadurunge, sajrone lan sawise upacara kasebut, supaya sampeyan bebas konsentrasi kanggo ngrayakake karo kanca lan kulawarga lan njupuk kauntungan saka kabeh sing ditawakake pulau kasebut. Minangka getaran glethakaken-bali pulo, malah formalitas prasaja.

Sampeyan ora kudu dadi penduduk kanggo omah-omah ing kene, lan perencana wedding mewah sampeyan bakal nuntun sampeyan ing proses ngisi dokumen sing dibutuhake lan nglamar lisensi nikah sing dibutuhake sadurunge nikah.

Nalika sampeyan Book layanan wedding planning ing Barbados sampeyan Book kabeh paket, saka wiwitan kanggo rampung. Tegese mbantu ngatur fotografi sing paling apik, milih tanggal sing paling apik kanggo pesta, ngrancang lan nyithak undhangan bespoke, entuk lisensi sing dibutuhake, milih kembang manten saka pilihan mulya sing diwenehake dening alam ing pulo kasebut, ngatur transportasi kanggo dina kasebut, nemokake ajang sing sampurna kanggo syarat lan malah mbantu kanggo Book akomodasi. Sawise kabeh, pesta pernikahan sampeyan minangka perayaan sepisan seumur hidup, lan Barbados pengin mesthekake yen kalebu apa wae sing dibutuhake kanggo nggawe impen pernikahan sampeyan dadi kenyataan.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...