Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kuliner budaya Hiburan gourmet Health Luxury News wong Pernikahan Romantis Pariwisata News Wire Plancongan USA Weddings

Wektu paling manis ing taun: Wulan Es Krim Nasional

Wektu paling manis ing taun: Wulan Es Krim Nasional
Wektu paling manis ing taun: Wulan Es Krim Nasional
ditulis dening Harry Johnson

Wong Amerika ngonsumsi 12.1 kilogram es krim saben wong ing taun 2019 - biasane bobote TV 40″

Musim panas ing ayunan lengkap, lan penyayang es krim nang endi wae rampung wektu ing Sunshine karo nambani padha tresna paling.

Mulane panganan cuci mulut favorit Amerika dirayakake ing wulan iki.

Lan ana akeh sing kudu dirayakake amarga wong Amerika seneng banget karo es krim.

Wong Amerika ngonsumsi 12.1 kilogram es krim saben wong ing taun 2019 - biasane bobote TV 40 inci.

Amerika asring mangan - 73% konsumen mangan es krim paling sethithik sapisan saben minggu, lan 84% luwih seneng tuku es krim ing toko lan mangan ing omah.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Iki kabeh padha karo bagean gedhe saka bisnis.

Pakar industri ngira pasar es krim global bakal tekan $97.85 milyar ing taun 2027, saka $71.52 milyar ing taun 2021.

Iku mundhak 37% kurang saka sepuluh taun amarga kepinginan es krim ing donya. 

Kajaba iku, es krim lan barang anyar minangka urusan kulawarga lan ora mung kanggo sing seneng.

Mayoritas produsen es krim lan panganan cuci mulut beku AS wis bisnis luwih saka 50 taun, lan akeh sing isih dadi bisnis kulawarga.

Cherry ing Ndhuwur - Fakta Nyenengake!

  • Telung rasa paling dhuwur saka es krim yaiku Coklat, Cookies 'N Cream lan Vanilla
  • Coklat minangka saus topping sing paling populer
  • Strawberries minangka topping woh sing paling populer
  • Cookie minangka topping permen sing paling populer
  • Coklat minangka rasa es krim pisanan sing ditemokake
  • Rekor Donya kanggo es krim sing paling akeh dipangan yaiku 16.5 pint sajrone enem menit, digawe dening Miki Sudo
  • Sapi perah rata-rata ngasilake susu sing cukup sajrone umure kanggo nggawe 7,500 galon es krim
  • Kerucut es krim diciptakake ing Pameran Donya 1904 ing St. Louis, Missouri dening vendor konsesi minangka cara kanggo wong mangan es krim kanthi gampang nalika padha seneng pameran.
  • Luwih saka rong milyar es loli didol saben taun

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...